FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

Scooter op 7 december 2018 naar AFAS Live, Amsterdam

Duitse band Scooter viert 25-jarig jubileum met eerste eigen show in Nederland

Scooter 7 december in AFASScooter staat op vrijdag 7 december in AFAS Live, Amsterdam. Voor de Duitse band is dit de eerste keer dat ze in Nederland een eigen show geven. De show maakt deel uit van een internationale tour rondom het 25-jarig jubileum van Scooter. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 5 april om 10:00 uur. 

Lees meer: Scooter op 7 december...

LIVE AT AMSTERDAMSE BOSTHEATER 2018

Live At presents: Little Steven and the Disciples of Soul

Live At 2018


Rock and Roll Hall of Famer met zijn band toegevoegd aan line up Live At Amsterdamse Bos 2018


Little Steven and the Disciples of Soul is de nieuwste toevoeging aan de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. De band betreedt op vrijdag 6 juli het podium tijdens deze zesde editie van Live At. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K's Choice, Venice, alt-J, Clouseau en Glass Animals al aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Little Steven and the Disciples of Soul start aanstaande zaterdag 7 april om 10:00 uur.  

Lees meer: LIVE AT AMSTERDAMSE...

Liam gallagher OP vrijdag 23 NOVEMBER IN ZIGGO DOME

Liam Gallagher maakt vandaag bekend zijn Europese tour wegens succes te verlengen.

Na het uitverkochte concert afgelopen maart in AFAS Live keert de Britse zanger op vrijdag 23 november 2018 terug naar Amsterdam voor een concert in Ziggo Dome. De kaartverkoop start vrijdag 6 april om 10:00 via Ticketmaster. Nog geen maand geleden deed Liam Gallagher de hoogtijdagen van de Britpop weer herleven in een uitverkocht AFAS Live. Wie hierbij aanwezig was zal de uitzinnige sfeer en gevoel van euforie in de Amsterdamse zaal niet snel vergeten. Het concert, waarvan een groot deel uit Oasis klassiekers bestond, ontving dan ook lovende recensies.

Lees meer: Liam gallagher OP...

Maceo Parker op 7 november naar Carré

Op woensdag 7 november komt de legendarische funk-, soul- en jazzsaxofonist Maceo Parker naar Amsterdam.

De Amerikaan en zijn befaamde band spelen een show in Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 6 april om 10 uur via Ticketmaster. Maceo Parker begon zijn carrière meer dan vijftig jaar geleden in de band van James Brown. In die tijd heeft hij een belangrijke invloed gehad op het geluid van Browns muziek. Kenners beschouwen Parker dan ook als de beste saxofoonspeler die met James Brown heeft gespeeld.

Lees meer: Maceo Parker op 7...

Wolter Kroes viert 30 jarig jubileum

Wolter Kroes viert 30 jarig jubileum met uniek concert in Koninklijk Theater Carré

Wolter KroesOp dinsdag 4 december komt de Nederlandse zanger Wolter Kroes voor een uniek concert naar Carré in Amsterdam. Hiermee viert hij dat hij dit jaar 30 jaar in het vak zit, zo maakte Wolter zojuist bekend tijdens RTL Boulevard. De kaartverkoop van dit concert start aanstaande vrijdag, 30 maart, om 10 uur via Ticketmaster.

Lees meer: Wolter Kroes viert 30...

Ronnie Flex & Deuxperience op 16 december in AFAS Live

Grootste show ooit voor Ronnie Flex & Deuxperience op 16 december in AFAS Live

Op zondag 16 december sluit Ronnie Flex, samen met zijn band Deuxperience, zijn nu al buitengewoon succesvolle jaar af met een eigen show in AFAS Live. Na een uitverkochte tournee, met onder meer twee keer Paradiso, is de AFAS Live de volgende stap. Dit maakte hij afgelopen zaterdag tijdens zijn optreden in Paradiso bekend. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag, 24 maart, om 10.00 uur via Ticketmaster.

Lees meer: Ronnie Flex &...

Afscheidstour Heino in de Effenaar

De voorbereidingen zijn in gang, de grote dag komt er aan: in december 2018 viert Heino, een van de grootste en meest succesvolle zangers uit Duitsland zijn 80ste verjaardag.

Afscheidstour Heino in de EffenaarDit hoogtepunt wordt onder andere gevierd met een afscheidstour in het voorjaar van 2019. Op 8 maart 2019 staat de Duitse volksheld in de Effenaar in Eindhoven. De kaartverkoop start op vrijdag 16 maart, om 10.00 uur.
Momenteel zit Heino in de studio en werkt de zanger aan zijn afscheidsalbum. De nu nog 79-jarige barst van energie: ‘’Ik wil mijn fans laten weten dat ik blij ben met het nieuwe studiomateriaal. De nieuwe nummers klinken fantastisch en enkele liedjes zullen zeker live gespeeld worden.

Lees meer: Afscheidstour Heino in...

Avenged Sevenfold 12 juni - Strijp-S, Eindhoven

Avenged Sevenfold kondigt Shinedown en Black Stone Cherry aan als special guests
12 juni - Strijp-S, Eindhoven

Na een tour als special guest voor Metallica door de Verengde Staten in 2017 komt Avenged Sevenfold deze zomer terug naar Europa voor een tour langs de grote festivals. Tijdens deze festivaltour speelt de Amerikaanse metalband op dinsdag 12 juni een concert in de open lucht op Strijp-S in Eindhoven. De show is onderdeel van The Stage World Tour.

Lees meer: Avenged Sevenfold 12...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden