FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

THE BLACK EYED PEAS IN AFAS LIVE

THE BLACK EYED PEAS OP 13 NOVEMBER IN AFAS LIVE AMSTERDAM

 The Black Eyed Peas maken vandaag hun eerste tour door Europa sinds acht jaar bekend. Als onderdeel van de MASTERS OF THE SUN TOUR geeft de Amerikaanse band op 13 november een concert in AFAS Live Amsterdam. De tour begint op 27 oktober in Londen en eindigt op 18 november in Düsseldorf. De kaartverkoop voor het concert start donderdag 12 juli om 10:00 uur via Ticketmaster.

Lees meer: THE BLACK EYED PEAS IN...

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD Tourt door Nederland

BURO PINKPOP THEATERPRODUKTIES PRESENTEERT

 RAYMOND VAN HET GROENEWOUD KRETEN & GEFLUISTER

Raymond van het Groenewoud komt terug naar Nederland. In het voorjaar van 2019 staat hij in het kader van zijn “Kreten & Gefluister” tournee in diverse popzalen en theaters. Dit keer zonder band, solo op gitaar, piano en zang.

Deze keer is het solo. Mama, kijk, zonder handen. Zonder andere muzikanten. Op verzoek van velen: Raymond geheel alleen, aan zijn piano. De liedschrijver. De dromer.

Lees meer: RAYMOND VAN HET...

MILOW EN SUZANNE VEGA OP NIGHT OF THE PROMS 2018

Night of the Proms heeft zojuist de eerste namen bekendgemaakt voor de editie van 2018.

Belgische singer-songwriter Milow en Amerikaanse zangeres Suzanne Vega zijn de eerste artiesten die op de affiche van het jaarlijks terugkerende muziekfestival prijken. Onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche zullen zij hun bekendste hits vertolken. Night of the Proms vindt plaats in Rotterdam Ahoy op zaterdag 17 november 2018. De kaartverkoop is reeds gestart via ticketmaster.nl.

Lees meer: MILOW EN SUZANNE VEGA...

Scooter op 7 december 2018 naar AFAS Live, Amsterdam

Duitse band Scooter viert 25-jarig jubileum met eerste eigen show in Nederland

Scooter 7 december in AFASScooter staat op vrijdag 7 december in AFAS Live, Amsterdam. Voor de Duitse band is dit de eerste keer dat ze in Nederland een eigen show geven. De show maakt deel uit van een internationale tour rondom het 25-jarig jubileum van Scooter. De kaartverkoop start aanstaande donderdag 5 april om 10:00 uur. 

Lees meer: Scooter op 7 december...

LIVE AT AMSTERDAMSE BOSTHEATER 2018

Live At presents: Little Steven and the Disciples of Soul

Live At 2018


Rock and Roll Hall of Famer met zijn band toegevoegd aan line up Live At Amsterdamse Bos 2018


Little Steven and the Disciples of Soul is de nieuwste toevoeging aan de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bos komende zomer. De band betreedt op vrijdag 6 juli het podium tijdens deze zesde editie van Live At. Eerder werden Brigitte Kaandorp, De Dijk, Graham Nash, De Edwin Evers Band, K's Choice, Venice, alt-J, Clouseau en Glass Animals al aangekondigd. De kaartverkoop voor het concert van Little Steven and the Disciples of Soul start aanstaande zaterdag 7 april om 10:00 uur.  

Lees meer: LIVE AT AMSTERDAMSE...

Liam gallagher OP vrijdag 23 NOVEMBER IN ZIGGO DOME

Liam Gallagher maakt vandaag bekend zijn Europese tour wegens succes te verlengen.

Na het uitverkochte concert afgelopen maart in AFAS Live keert de Britse zanger op vrijdag 23 november 2018 terug naar Amsterdam voor een concert in Ziggo Dome. De kaartverkoop start vrijdag 6 april om 10:00 via Ticketmaster. Nog geen maand geleden deed Liam Gallagher de hoogtijdagen van de Britpop weer herleven in een uitverkocht AFAS Live. Wie hierbij aanwezig was zal de uitzinnige sfeer en gevoel van euforie in de Amsterdamse zaal niet snel vergeten. Het concert, waarvan een groot deel uit Oasis klassiekers bestond, ontving dan ook lovende recensies.

Lees meer: Liam gallagher OP...

Maceo Parker op 7 november naar Carré

Op woensdag 7 november komt de legendarische funk-, soul- en jazzsaxofonist Maceo Parker naar Amsterdam.

De Amerikaan en zijn befaamde band spelen een show in Koninklijk Theater Carré. De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 6 april om 10 uur via Ticketmaster. Maceo Parker begon zijn carrière meer dan vijftig jaar geleden in de band van James Brown. In die tijd heeft hij een belangrijke invloed gehad op het geluid van Browns muziek. Kenners beschouwen Parker dan ook als de beste saxofoonspeler die met James Brown heeft gespeeld.

Lees meer: Maceo Parker op 7...

Wolter Kroes viert 30 jarig jubileum

Wolter Kroes viert 30 jarig jubileum met uniek concert in Koninklijk Theater Carré

Wolter KroesOp dinsdag 4 december komt de Nederlandse zanger Wolter Kroes voor een uniek concert naar Carré in Amsterdam. Hiermee viert hij dat hij dit jaar 30 jaar in het vak zit, zo maakte Wolter zojuist bekend tijdens RTL Boulevard. De kaartverkoop van dit concert start aanstaande vrijdag, 30 maart, om 10 uur via Ticketmaster.

Lees meer: Wolter Kroes viert 30...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden