FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

Het Programma van Oerol 2018!

Waar we allemaal op hebben gewacht...

Het Programma van Oerol 2018!

1 mei is een belangrijke datum, niet omdat het de Dag van de Arbeid is, maar omdat dan het programma van Oerol op de website staat! Jawel, inclusief blokkenschema's en speeltijden! Trommel je Oerol vrienden en familie op, schenk een glas Juttersbitter in, sla de agenda's open en plannen maar!

Lees meer: Het Programma van Oerol...

NIEUWE NAMEN VOOR NORTH SEA JAZZ 2018

North Sea Jazz 2018

Een maand voor de bekendmaking van het volledige programma en de tijdschema’s van het NN North Sea Jazz Festival 2018 kan de organisatie weer nieuwe namen aankondigen.

Zo zijn onder anderen The Roots & Friends toegevoegd aan het festivalprogramma voor vrijdag. Op zaterdag treden onder meer Jett Rebel en Anderson .Paak & The Free Nationals op en op zondag Aloe Blacc, CeeLo Green en Selah Sue; de laatste in intieme akoestische bezetting. De kaartverkoop voor North Sea Jazz 2018, dat plaatsvindt op 13, 14 en 15 juli, is reeds gestart.

Lees meer: NIEUWE NAMEN VOOR NORTH...

MHD, J Hus, Mr Eazi en meer op Encore Festival

Encore Festival 2018

Verzameling van culturen, live shows en clubhits op 25 augustus in Amsterdam

“Een krachtige viering van onze verschillen. Omdat het ons niet verzwakt maar verbindt. Een krachtige viering van diversiteit. Omdat vertegenwoordiging er toe doet.” Een greep uit het manifest, geschreven door Massih Hutak, waarmee Encore Festival eerder hun thema aankondigde: ‘Culture Unites’.

Lees meer: MHD, J Hus, Mr Eazi en...

danceprogramma lowlands bekend

lowlands 2018
Richie hawtin close, Âme II Âme, ben ufo, bicep (live), charlotte de witte, daniel avery, david august, motor city drum ensemble en vele anderen vullen het danceprogramma van lowlands

Van 17 t/m 19 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de zesentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. De dansschoenen kunnen alvast uit de kast worden gehaald want vandaag wordt het danceprogramma van het festival bekend:  

Lees meer: danceprogramma lowlands...

Boothstock Festival veelzijdige line-up en 5 keer Benny Rodrigues

Muziek van Kerri Chandler, Monika Kruse en Benny Rodrigues tijdens het Boothstock Festival in het Kralingse Bos

Boothstock 2Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages. Zo maken DJ Kerri Chandler, Riva Starr, Darius Syrossian en Monika Kruse hun opwachting. Ook voor gevestigde namen en veelbelovend talent uit de kweekvijver van de Maasstad, als Karim Soliman, Michel de Hey en Boris Ross is dit jaar genoeg plek. Benny Rodrigues – een van Nederlands meest geliefde en veelzijdige DJ’s – draait dit jaar voor het eerst op alle podia.

Lees meer: Boothstock Festival...

Moksi, Afro Bros, Sophie Francis, Dopebwoy en Lijpe naar Indian Summer Festival 2018

 Moksi, Afro Bros, Sophie Francis, Dopebwoy, Lijpe, Venz, Yunoww en Rico Fernando zijn toegevoegd aan de line-up van Indian Summer 2018.

Indian Summer Festival 2018Daarnaast zijn er ook nieuwe artiesten bekend voor de Barbapapa 80's 90's stage. Indian Summer, het grootste feest van Noord-Holland, wordt in 2018 voor de achttiende keer georganiseerd. In totaal treden meer dan vijftig artiesten op in Langedijk. Het festival vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni. De voorverkoop is inmiddels gestart.

Lees meer: Moksi, Afro Bros,...

Jacqueline Govaert naar Bevrijdingsfestival Brabant

 Naast MY BABY en Fresku komt Jacqueline Govaert, Orgel Vreten, Young Gun Silver Fox, Andy Frasco en Ferocious Dog naar Bevrijdingsfestival Brabant 2018. 

Bevrijdingsfestival BrabantZe mag dan al enkele jaren in Haarlem wonen, Jacqueline Govaert blijft toch een beetje ‘van Brabant’. Ze leefde en studeerde in Tilburg en brak door met haar band Krezip toen ze op de Rockacademie zat. The rest is history. Krezip werd één van de grootste pop/rock bands uit Nederland en kende een succesvolle carrière voordat de groep stopte in 2009 en Jacqueline solo verder ging. Op Bevrijdingsfestival Brabant opent de voormalig Krezip frontvrouw het festival met een bijzonder optreden op de Mainstage. "Wij zijn trots en blij om met Jacqueline de vrijheid te mogen vieren", aldus de festivalorganisatie.

Lees meer: Jacqueline Govaert naar...

24 nieuwe muziekbevestigingen voor lowlands

24 nieuwe muziekbevestigingen voor lowlands: n.e.r.d, james bay, patti smith, Tom Odell en meer

lowlands 2018

Van 17 t/m 19 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de zesentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Vandaag worden 24 nieuwe muzieknamen aan het programma toegevoegd waaronder N.E.R.D, James Bay, Gogol Bordello, Jacob Banks, De Jeugd van Tegenwoordig, King Gizzard & The Lizard Wizard, Nick Murphy, Nils Frahm, Patti Smith en Tom Odell. Al eerder werd bekend dat o.a. Gorillaz, Kendrick Lamar, The War On Drugs en Dua Lipa dit jaar naar Biddinghuizen afreizen.

Lees meer: 24 nieuwe...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden