FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

HET Lowlands LITERATUURPROGRAMMA IS BEKEND!


Met onder andere Heleen van Royen, Saskia Noort, Erik Jan Harmens, Carolien Spaans, Saskia de Coster, Niña Weijers, Alex Boogers, Marieke Lucas Rijneveld en Jean-Marc van Tol

Van 17 t/m 19 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de zesentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Een breed scala aan muziek, filosofie, comedy en wetenschap: Lowlands heeft voor ieder wat wils. Zo ook voor de echte boekenwurmen! Iedere dag doen gerenommeerde schrijvers, dichters, verhalenvertellers en andere literaire veelvraten onder de noemer Lowlands Bookstore een boekje open in spannende voorstellingen en interessante talkshows.

Lees meer: HET Lowlands...

CampZone 2018 programma

CampZone 2018 programma bekend gemaakt 11 dagen vol gaming en  toffe outdoor activiteiten

    campzone-retro-banner1080.jpg

Het grootse outdoor gaming evenement van Nederland!
27 juli tot en met 6 augustus 2018 – Kronenberg
Kaarten nu verkrijgbaar


Laat jij je PC of gameconsole met tegenzin thuis als je op vakantie gaat? Dat is niet nodig tijdens CampZone, dat plaatsvindt van 27 juli tot en met 6 augustus in Kronenberg. Tijdens dit evenement kun je jouw favoriete games samen met je (nieuwe) vrienden en tegen elkaar spelen, maar er is meer! Het vakantiepark van CampZone biedt ook cosplay competities, allerlei outdoor activiteiten, gezellige kampvuren en meer. Met het uitgebreide programma dat CampZone heeft samengesteld hoeft niemand zich te vervelen!

Lees meer: CampZone 2018 programma 

Die Flippers en Frans Bauer headliners Schlagersymphonica 2018.

Op zaterdag 10 november  komt het all-in schlagermeezingfeest RTV Oost Schlagersymphonica terug naar Vliegveld Twenthe met Die Flippers en Frans Bauer.

Schlagersymphonica 2018Kaartverkoop gaat vandaag van start.
In mei zijn er 1000 all-in tickets beschikbaar voor de Vroege Vogel voor slechts 25,-  (Entree, bier, fris, wijn en snack.) Dit jaar is het ook inclusief snack. Natuurlijk zijn er ook weer vrienden- en viptafels  beschikbaar.

Lees meer: Die Flippers en Frans...

WALTER TROUT HEADLINER 35e EDITIE BLUESROCK FESTIVAL


OOK ROBERT FINLEY, BINTANGS, KING KING, BEN MILLER BAND, TAMI NEILSON EN STOMPIN’ GROUNDS BEVESTIGD VOOR BLUESROCK FESTIVAL

ZATERDAG 1 SEPTEMBER 2018 | OPENLUCHTTHEATER DE DOOLHOF TEGELEN

BLUESROCK FESTIVALMet headliner Walter Trout naast Robert Finley, Bintangs, King King, Ben Miller Band, Tami Neilson en de Limburgse opener Stompin’ Grounds is het programma voor de 35e editie van het jaarlijkse BLUESROCK FESTIVAL van TEGELEN compleet en biedt het festival weer een vertrouwd aantrekkelijk en een gevarieerd programma.

Lees meer: WALTER TROUT HEADLINER...

Parkpop breidt uit en duurt een heel weekend

 MOJO STAPT IN PARKPOP WEEKEND

Parkpop breidt uit: het grootste gratis toegankelijke popfestival van Nederland groeit samen met kersverse partner MOJO toe naar een volledig Parkpop Weekend. Ook worden vandaag De Dijk en Gruppo Sportivo toegevoegd aan het programma van Parkpop Saturday Night.
Parkpop is het grootste gratis popfestival van Nederland en vindt dit jaar voor de 38e keer plaats op zondag 24 juni in het Zuiderpark in Den Haag. Het festival wordt dit jaar uitgebreid met op vrijdag 22 juni Parkpop Downtown op de Grote Markt en op zaterdag 23 juni Parkpop Saturday Night in het Zuiderpark in Den Haag. Samen met nieuwe partner MOJO groeit het festival zo toe naar een weekender.

Lees meer: Parkpop breidt uit en...

Het Programma van Oerol 2018!

Waar we allemaal op hebben gewacht...

Het Programma van Oerol 2018!

1 mei is een belangrijke datum, niet omdat het de Dag van de Arbeid is, maar omdat dan het programma van Oerol op de website staat! Jawel, inclusief blokkenschema's en speeltijden! Trommel je Oerol vrienden en familie op, schenk een glas Juttersbitter in, sla de agenda's open en plannen maar!

Lees meer: Het Programma van Oerol...

NIEUWE NAMEN VOOR NORTH SEA JAZZ 2018

North Sea Jazz 2018

Een maand voor de bekendmaking van het volledige programma en de tijdschema’s van het NN North Sea Jazz Festival 2018 kan de organisatie weer nieuwe namen aankondigen.

Zo zijn onder anderen The Roots & Friends toegevoegd aan het festivalprogramma voor vrijdag. Op zaterdag treden onder meer Jett Rebel en Anderson .Paak & The Free Nationals op en op zondag Aloe Blacc, CeeLo Green en Selah Sue; de laatste in intieme akoestische bezetting. De kaartverkoop voor North Sea Jazz 2018, dat plaatsvindt op 13, 14 en 15 juli, is reeds gestart.

Lees meer: NIEUWE NAMEN VOOR NORTH...

MHD, J Hus, Mr Eazi en meer op Encore Festival

Encore Festival 2018

Verzameling van culturen, live shows en clubhits op 25 augustus in Amsterdam

“Een krachtige viering van onze verschillen. Omdat het ons niet verzwakt maar verbindt. Een krachtige viering van diversiteit. Omdat vertegenwoordiging er toe doet.” Een greep uit het manifest, geschreven door Massih Hutak, waarmee Encore Festival eerder hun thema aankondigde: ‘Culture Unites’.

Lees meer: MHD, J Hus, Mr Eazi en...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden