FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

Vier het voorjaar op Dagblad van het Noorden LenteFair

Rokjesdag is geweest, zonnebrillen bepalen het straatbeeld en de fruitbomen in Frederiksoord staan in bloei.

Kortom: het is de hoogste tijd voor de LenteFair! Het voorjaarsevenement keert op 12 en 13 mei terug naar De Tuinen in Frederiksoord.

Van groene vingers tot de tomatencrèche en artiesten die buiten spelen, op de LenteFair is voor ieder wat wils. Jong en oud, woonliefhebber of foodie, fervent shopper of muziekfanaat. De LenteFair trekt jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers met diverse achtergronden én voorkeuren. Zij komen samen op één van de mooiste voorjaarslocaties van Nederland. Honderden fruitbomen creëren de kaders en zo’n 140 specialisten geven de LenteFair een gezicht.

Lees meer: Vier het voorjaar op...

Beurs Eigen Huis komt er weer aan: check wat er voor jou te ontdekken valt!

Ga je verhuizen, verbouwen of heb je grootse plannen om je eigen droomhuis te realiseren?

Beurs Eigen Huis 2018

Zet dan een groot kruis in je agenda door 9, 10 en 11 maart. In dat weekend staan er tijdens Beurs Eigen Huis namelijk meer dan 200 exposanten voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht. De woonkenners kunnen je voorzien van inspiratie voor het inrichten van je huis, praktische informatie over het aanvragen van een bouwvergunning, het plaatsen van een dakkapel, het vormgeven van je tuin, het verbeteren van de lichtkwaliteit van je woning en ga zo maar door. Genoeg te horen en zien dus voor iedereen die van zijn huis een thuis wil maken, of bij oneindige woonmogelijkheden wil wegdromen.

Lees meer: Beurs Eigen Huis komt...

De KunstRAI valt dit jaar vroeg!

De 34ste editie  van de KunstRAI/Art Amsterdam

KunstRai AmsterdamVan woensdag 4 tot en met zondag 8 april vindt in de Amstelhal van Amsterdam RAI de 34ste editie plaats van de KunstRAI/Art Amsterdam, de beurs voor hedendaagse autonome en toegepaste kunst. Behalve hedendaagse schilderkunst, beeldhouwkunst en fotografie tonen 90 deelnemende galerieën ook toegepaste kunst, design en sieraden. Er is dit jaar weer heel veel te beleven in en rondom de stands:

Lees meer: De KunstRAI valt dit...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden