FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

Attractiepark Toverland introduceert Siësta-ticket

Hittegolf op komst: Attractiepark Toverland introduceert Siësta-ticket

Toverland introduceert vanaf zondag 22 juli 2018 een speciaal Siësta-ticket. Met dit ticket kan het attractiepark in de namiddag bezocht worden tegen een gereduceerd tarief. Hiermee speelt Toverland in op de aanhoudende hitte.

De huidige tropische temperaturen in Nederland lenen zich perfect voor een siësta in de middag, net als in warme landen. Dit sluit helemaal aan bij Port Laguna, het nieuwe mediterrane entreegebied van Toverland. “Door onze gasten een Siësta-ticket aan te bieden, kunnen ze hun dag ontspannen beginnen en in de namiddag met het hele gezin genieten van al het moois dat Toverland te bieden heeft,” vertelt Carin van Berkel, Commercieel Directeur.

Lees meer: Attractiepark Toverland...

PAW Patrol-pups komen naar Plopsa Indoor Coevorden

Razend populaire PAW Patrol-pups komen voor het eerst naar Plopsa Indoor Coevorden

PAW Patrol pups komen naar Plopsa Indoor Coevorden

Op zondag 20 en pinkstermaandag 21 mei zet Plopsa Indoor Coevorden haar deuren open voor Chase, Marshall en Skye, de enthousiaste pups van de geliefde Nickelodeon Jr.-serie PAW Patrol. Op 20 en 21 mei laten Chase, Marshall en Skye hun heldhaftige taken even achterwege en begeven ze zich naar Plopsa Indoor Coevorden voor twee dagen vol Meet & Greets.

Lees meer: PAW Patrol-pups komen...

Beleef nieuwe avonturen met de hele familie in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn vanaf 1 april open met Uitbreiding Dreumesland, nieuwe stuntshow ‘De Drakenridders’,
waterpret in Aquaventura Slidepark en extra avond griezelen tijdens Screams.

avonturenpark hellendoorn

 Avonturenpark Hellendoorn, het familiepretpark met een gemoedelijke sfeer, korte afstanden tussen de attracties en geen lange wachtrijen, opent op 1 april a.s. weer haar deuren.  Avonturenpark Hellendoorn biedt 30 topattracties voor de hele familie, met dit seizoen een aantal primeurs! Zo breidt het park haar attractieaanbod in Dreumesland uit, kunnen bezoekers zich verbazen over de stunts die vertoond worden tijdens de nieuwe High Dive Stuntshow ‘De Drakenridders’, is het park rookvrijer geworden en wordt het horeca-aanbod aangepast. Voor de nodige waterpret combineren bezoekers in de zomer hun bezoek met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark.

Lees meer: Beleef nieuwe avonturen...

Comics Station Antwerp: Ook in de herfstvakantie open!

Comics Station Antwerpen Het pretpark waarin Belgische stipfiguren als De Smurfen, Lucky Luke, Suske en Wiske, De Kiekeboes, Jommeke en Urbanus tot leven komen.

Comics Station AntwerpHubrechtsen: “Belgisch erfgoed wordt in Antwerpen voor het eerst op een hedendaagse en interactieve manier voor het hele gezin neergezet in een totaal beleving.” Durfals kunnen dan van de allerhoogste en langste indoor glijbaan ter wereld. Die staat te glimmen in het hart van het pretpark dat over vier verdiepingen verdeeld is en 6.200 m2 groot is. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de digitale 4D rollercoaster van Lucky Luke in het Comics Theater, weggeflitst worden met de teletijdsmachine van professor Barabas, in het bos een feestje bouwen met De Smurfen en net als Lucky Luke sneller schieten dan hun schaduw.In totaal zijn er ruim 60 attracties en activiteiten, goed voor ongeveer vier uur familieplezier.

Lees meer: Comics Station Antwerp:...

Toverland introduceert drie nieuwe scare zones tijdens Halloween

Dit jaar vindt in Attractiepark Toverland de meest angstaanjagende editie van Halloween ooit plaats.

Halloween Toverland

Met drie gruwelijke nieuwe themazones staat de teller van het aantal scare zones tijdens het populaire evenement op acht. In de nieuwe zones Villa Phobia, Screaming Swamp en Defeated zullen de zenuwen van de bezoekers flink op de proef gesteld worden.

Lees meer: Toverland introduceert...

Attractiepark Toverland deze zomer bereikbaar per Arriva pendelbus

Gedurende de zomervakantie in Zuid-Nederland zal er een speciale Arriva pendelbus ingezet worden tussen treinstation Horst-Sevenum en Attractiepark Toverland.

Pendelbus ToverlandHet gaat om een proef. Met deze proef, die overigens ook voor de herfstvakantie wordt ingezet, kan vastgesteld worden hoe groot de vervoersvraag richting Toverland is. Op dit moment is Attractiepark Toverland in de weekenden, vakantieperiodes en tijdens feestdagen niet per bus bereikbaar vanaf het dichtstbijzijnde treinstation Horst-Sevenum.

Lees meer: Attractiepark Toverland...

Madurodam opent spectaculaire indoor familieattractie

 Madurodam opent vandaag haar grootste en indrukwekkendste attractie ooit.

Kinderen in Nieuw AmsterdamNieuw Amsterdam is een indoor familieattractie, waarin jong en oud 15 minuten lang zelf de spanning van de 17de eeuw beleven. Het is de vierde ‘grote’ attractie in het park en sluit aan bij de strategie van Madurodam om de bekende miniaturen te combineren met interactief vermaak.  

Lees meer: Madurodam opent...

Toverland start online verkoop tickets Halloween

Dit jaar worden de tickets voor het succesvolle Halloweenevenement in Attractiepark Toverland voor het eerst uitsluitend online en op datum verkocht.

ToverlandVanaf heden kunnen liefhebbers hun entreetickets aanschaffen via de website van het park. Het populaire evenement vindt plaats op acht dagen in oktober. Tickets kosten €30,- per stuk en zijn met ingang van dit jaar alleen online verkrijgbaar via www.toverland.com/halloween. Tevens dient men de bezoekdatum vooraf aan te geven, waarbij geldt dat er een maximum aantal tickets per dag beschikbaar is.

Lees meer: Toverland start online...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden