FFWEGINNEDERLAND.NL

DIERENTUIN,PRETPARK,MUSEUM OF STRAND

 

Comics Station Antwerpen Het pretpark waarin Belgische stipfiguren als De Smurfen, Lucky Luke, Suske en Wiske, De Kiekeboes, Jommeke en Urbanus tot leven komen.

Comics Station AntwerpHubrechtsen: “Belgisch erfgoed wordt in Antwerpen voor het eerst op een hedendaagse en interactieve manier voor het hele gezin neergezet in een totaal beleving.” Durfals kunnen dan van de allerhoogste en langste indoor glijbaan ter wereld. Die staat te glimmen in het hart van het pretpark dat over vier verdiepingen verdeeld is en 6.200 m2 groot is. Bezoekers kunnen plaatsnemen in de digitale 4D rollercoaster van Lucky Luke in het Comics Theater, weggeflitst worden met de teletijdsmachine van professor Barabas, in het bos een feestje bouwen met De Smurfen en net als Lucky Luke sneller schieten dan hun schaduw.In totaal zijn er ruim 60 attracties en activiteiten, goed voor ongeveer vier uur familieplezier.

Lees meer: Comics Station Antwerp:...

Dit jaar vindt in Attractiepark Toverland de meest angstaanjagende editie van Halloween ooit plaats.

Halloween Toverland

Met drie gruwelijke nieuwe themazones staat de teller van het aantal scare zones tijdens het populaire evenement op acht. In de nieuwe zones Villa Phobia, Screaming Swamp en Defeated zullen de zenuwen van de bezoekers flink op de proef gesteld worden.

Lees meer: Toverland introduceert...

Gedurende de zomervakantie in Zuid-Nederland zal er een speciale Arriva pendelbus ingezet worden tussen treinstation Horst-Sevenum en Attractiepark Toverland.

Pendelbus ToverlandHet gaat om een proef. Met deze proef, die overigens ook voor de herfstvakantie wordt ingezet, kan vastgesteld worden hoe groot de vervoersvraag richting Toverland is. Op dit moment is Attractiepark Toverland in de weekenden, vakantieperiodes en tijdens feestdagen niet per bus bereikbaar vanaf het dichtstbijzijnde treinstation Horst-Sevenum.

Lees meer: Attractiepark Toverland...

 Madurodam opent vandaag haar grootste en indrukwekkendste attractie ooit.

Kinderen in Nieuw AmsterdamNieuw Amsterdam is een indoor familieattractie, waarin jong en oud 15 minuten lang zelf de spanning van de 17de eeuw beleven. Het is de vierde ‘grote’ attractie in het park en sluit aan bij de strategie van Madurodam om de bekende miniaturen te combineren met interactief vermaak.  

Lees meer: Madurodam opent...

Dit jaar worden de tickets voor het succesvolle Halloweenevenement in Attractiepark Toverland voor het eerst uitsluitend online en op datum verkocht.

ToverlandVanaf heden kunnen liefhebbers hun entreetickets aanschaffen via de website van het park. Het populaire evenement vindt plaats op acht dagen in oktober. Tickets kosten €30,- per stuk en zijn met ingang van dit jaar alleen online verkrijgbaar via www.toverland.com/halloween. Tevens dient men de bezoekdatum vooraf aan te geven, waarbij geldt dat er een maximum aantal tickets per dag beschikbaar is.

Lees meer: Toverland start online...

Avonturenpark Hellendoorn zoekt een draak van een moeder

Heb jij óf ben jij een Draak van een Moeder?

Zo’n moeder die flauwe grappen maakt, mensen graag laat schrikken en altijd het laatste koekje uit de trommel pakt? Moeders die af en toe wat ontactisch uit de hoek komen en die men soms wel achter het behang wil plakken?Deze moeders worden gezocht via de ludieke Facebook winactie ‘Draak van een Moeder’ van Avonturenpark Hellendoorn. De winnaressen ontvangen vrijkaarten en komen oog in oog te staan met draak Hellendra van de gloednieuwe attractie het DrakenNest, om te bepalen wie de grootste draak van een moeder is!

Lees meer: Avonturenpark...

 
Nieuwe spectaculaire zomershow, waterpret in Aquaventura Slidepark en griezelen tijdens Heksendoorn en Screams

    Hellendoorn.jpgAvonturenpark Hellendoorn is haar seizoen spectaculair gestart met Het Drakennest, een nieuwe attractie waarin je rondgedraaid en heen en weer gewiegd wordt onder het wakende oog van draak Hellendra.

Maar het seizoen heeft meer te bieden! De populaire High Dive Stuntshow is terug met een nieuw avontuurlijk verhaal en gevaarlijke stunts vanaf duizelingwekkende hoogtes. Wil je na het zien van deze show zelf in actie komen? Bezoek het Aquaventura Slidepark waar je met hoge snelheid van de vele waterglijbanen kunt glijden en het tienerevenement Summer Splash voor een tropisch feestje. Wanneer in het najaar de temperaturen dalen en de dagen korter worden, is het tijd voor Heksendoorn en Screams. Jong en oud stellen hun zenuwen op de proef tijdens deze spannende evenementen. Dat wordt griezelen geblazen!

Lees meer: Een avontuurlijke dag...

De karakteristieke park- en showmuziek van Attractiepark Toverland is voortaan ook online te beluisteren en downloaden via diverse bekende muziekplatformen.

Toverland Magische Vallei CDHierdoor kunnen de bezoekers hun dagje Toverland altijd en overal herbeleven.

De muziek van Toverland is vanaf heden te vinden in maar liefst 34 online stores en streamingdiensten, waaronder iTunes, Spotify, Google Play en Deezer. De vijf meest recente cd's van Toverland - Magische Vallei, Magic Forest, The best of Toverland, Magisch mooi en Feest in Toverland - zijn via de platformen te streamen en downloaden. Het betreft zowel de park- en attractiemuziek van het Duitse muziekproductiebedrijf IMAscore als de Toos Tovershow-muziek van componist Ad Grooten. Met in totaal 72 nummers kunnen liefhebbers maar liefst 4 uur lang genieten van de muziek van Toverland. De digitale distributie wordt verzorgd door Rock Inc. Entertainment.

Lees meer: Muziek Toverland vanaf...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden