FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

Van 15 juli t/m 27 augustus staat Apenheul in het teken van onderzoek

Apenheul trapt hoogseizoen af met onderzoekersweken

 

Van 15 juli t/m 27 augustus kunnen kinderen tijdens de speciale onderzoekersweken in Apenheul zelf op onderzoek uitgaan tussen de apen.

Onderzoekersweken in Apenheul tijdens de zomervakantie

Ze mogen bijvoorbeeld zelf apenpoep onderzoeken en meedoen met een echte onderzoekerstocht tussen de boomtoppen. De twee kinderen die Apenheul in mei selecteerde als VIP-onderzoekers, trappen de onderzoekersweken officieel af. Zij openen op zaterdag 15 juli de poorten van het dierenpark.


Activiteiten in Apenheul tijdens de zomervakantie.


Tijdens de onderzoekersweken zijn er in het hele park activiteiten voor kinderen met als doel om meer over de apen te leren. Het avontuur start bij het onderzoekersbasiskamp na de entree van het park. Hier krijgen kinderen gratis een speciale apenspotkaart om alle 37 apensoorten in Apenheul te vinden. Ook zijn hier spotpakketten te koop in de vorm van rugzakjes met handige items voor echte onderzoekers. Verderop in het park kunnen kinderen poep onderzoeken, mee met een onderzoekerstocht en zelfstandig op onderzoek uit dankzij alle nieuwe, educatieve elementen in het park.


Ruimere openingstijden en korting in Apenheul.

Tijdens de onderzoekersweken van 15 juli t/m 27 augustus is Apenheul langer open dan normaal. Bezoekers kunnen van 9.00 tot 18.00 uur in het dierenpark terecht. Bovendien is een bezoek in de zomermaanden extra voordelig. Wie in juli en augustus naar Apenheul komt en een kaartje via de website koopt, kan tot maar liefst € 7,50 korting per persoon verdienen. Bezoekers ontvangen bijvoorbeeld korting als zij vroeg of juist later op de dag arriveren. Zo probeert het apenpark de bezoekersstromen op een dag beter te spreiden en iedereen een unieke beleving te bieden.
Pizza-restaurant
Voor alle apen-onderzoekers die na afloop van hun dagje uit trek hebben gekregen, heeft Apenheul een mooie uitkomst. Na twee voorgaande succesvolle jaren, worden ook deze zomer de deuren van het pizza-restaurant geopend. Gasten kunnen hier onbeperkt genieten van versgebakken pizza’s. Het pizza-restaurant ligt op de aanlooproute naar Apenheul en is open op 15 en 16 juli en van 22 juli t/m 27 augustus vanaf 16.00 uur. Volwassenen betalen € 13,50 per persoon, kinderen slechts € 7,50. Kaartjes zijn te koop aan de deur of bij de bezoekersreceptie van Apenheul.

 

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden