FFWEGINNEDERLAND.NL

DIERENTUIN,PRETPARK,MUSEUM OF STRAND

 

 Meer dan duizend jaarkaarthouders vierden gisteren tijdens een speciale avondopenstelling de komst van vier nijlkrokodillen in AquaZoo Friesland.

Jeroen Loomeijer links en Sjoerd Feitsma rechts openden het krokodillenverblijfVoor het eerst mochten zij een kijkje nemen bij de spannende dieren in hun spiksplinternieuwe verblijf, welke geopend werd door Sjoerd Feitsma, wethouders van gemeente Leeuwarden en Jeroen Loomeijer, vestigingsmanager van AquaZoo.

Lees meer: AquaZoo Friesland...

Herfstvakantie tip: ‘Toekomst Tour’ langs schildpadden, krokodillen, haaien, kwallen en kapucijnapen

logo aquazoo frieslandOp zondag 18 september heeft AquaZoo Friesland haar 100.000ste bezoeker van 2016 mogen verwelkomen. Charlene is de gelukkigste bezoekster van het jaar, want ze heeft samen met haar vader, moeder en broertje een jaarkaart voor AquaZoo gewonnen. Niet alleen voor Charlene was dit een feestelijk moment, maar ook voor het park zelf.

Lees meer: AQUAZOO FRIESLAND...

Medio 2017 krokodillen en zeeschildpadden verwacht

 AquaZoo Friesland heeft in de week van 1 tot en met 7 augustus een recordaantal bezoekers behaald.

Transportkist beschilderd door kidsclub aquazoo frieslandMaar liefst 7.764 gasten bezochten de vernieuwde dierentuin in deze eerste week van augustus. Uit onderzoek blijkt ook de gasttevredenheid stijgende.
Rond deze tijd vorig jaar werden onder andere de plannen voor het ijsberenverblijf geschetst. AquaZoo had behoefte aan verbetering en uitbreiding, want met circa 600 bezoekers per dag in het hoogseizoen zou het park niet levensvatbaar blijven. Een verdubbeling was het doel en dat is nu behaald.

Lees meer: RECORDAANTAL BEZOEKERS...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden