FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

CampZone de gezelligste gamevakantie voor het hele gezin

Kamperen, gamen, outdoor activiteiten, optredens en vooral veel gezelligheid voor het hele gezin tijdens CampZone

 Campzone 2018De grootste outdoor game vakantie in Nederland!
27 juli tot en met 6 augustus 2018 – Kronenberg

CampZone is het grootste outdoor gaming evenement, waarbij 11 dagen lang ruim 2500 mensen bij elkaar komen om een onvergetelijke vakantie te beleven. Wie denkt dat er tijdens CampZone alleen mannen de gehele dag naar een beeldscherm turen heeft het mis! CampZone wordt traditiegetrouw bezocht door jong en oud, man en vrouw; mensen die graag een videogame spelen, maar bovenal van gezelligheid houden. Naast gamecompetities worden er veel andere activiteiten georganiseerd, zoals een bingo, casino, verschillende teamsporten, een bordspelavond, cosplay competitie en diverse live optredens.

Lees meer: CampZone de gezelligste...

EEN LUSTRUM VOOR DE ZEELANDPAS


 

ZeelandpasOp 1 maart 2018 gaat het nieuwe pasjaar voor de ZeelandPas van start en is de pas weer voor toeristen en inwoners verkrijgbaar bij de VVV-Inspiratiepunten en andere deelnemende verkooppunten. Het aanbod van de ZeelandPas is dit jaar uitgebreid met een aantal mooie nieuwe acties, daarnaast zijn de  gemeenten Middelburg en Vlissingen aangesloten. De pas geeft meer dan € 1.000,- voordeel bij ruim 300 Zeeuwse belevingen, waaronder vele grote Zeeuwse dagattracties en musea.

Lees meer: EEN LUSTRUM VOOR DE...

Kampeer & Outdoor focust zich op campers, kamperen en outdoor

Vernieuwde beurstitel Kampeer & Outdoor focust zich op campers, kamperen en outdoor

 Kampeerders, camperaars en liefhebbers van outdoor opgelet: Het beursconcept van Kampeer & Outdoor is opgefrist van a tot z. Het event werd voorheen in Gorinchem gehouden onder de naam Camper & Kampeer en in Hardenberg als Kampeer & Vrije Tijd. Met de nieuwe naam Kampeer & Outdoor (inclusief nieuwe huisstijl) en een vernieuwd exposantenveld focust het event zich niet alleen op campers en kamperen, maar ook outdoor wordt aan het event toegevoegd.

Lees meer: Kampeer & Outdoor...

VACANCESELECT ONTVANGT TOONAANGEVEND TRAVELIFE CERTIFICAAT

Pas acht  Nederlandse reisorganisatie sinds 2007 

Reisorganisatie Vacanceselect heeft het Travelife Certificaat ontvangen.

Sinds de oprichting van deze Europese duurzaamheidstandaard, in 2007, zijn er nu slechts acht  Nederlandse organisaties uit de reiswereld die hiervoor in aanmerking zijn gekomen. Vacanceselect voldeed aan meer dan tweehonderd  criteria, alle gericht op zorg voor het milieu, die door een onafhankelijk expert zijn beoordeeld. Deze criteria zijn van toepassing op de interne organisatie, maar ook op het productassortiment, consumentencommunicatie en samenwerking met partners.

Lees meer: VACANCESELECT ONTVANGT...

Campings bekend die komende zomer garant staan voor ultiem vakantiegevoel

AWARDS UITGEREIKT AAN WINNAARS ‘CAMPING EXPERIENCE OF THE YEAR’

AWARDS UITGEREIKT AAN WINNAARS CAMPING EXPERIENCE OF THE YEARDe prijswinnaars van de ‘Camping Experience of the Year’-awards zijn bekend. Deze campings staan volgens een vakjury en publiek van Campingnavigator.com komende zomer garant voor een excellent vakantiegevoel. Deze prijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt tijdens kampeerbeurs Caravana in Leeuwarden. In totaal zijn er zes winnaars voor even zoveel categorieën: ‘Wellness-Spa’, ‘Sport’ en Activiteiten’, ‘Culinair’, ‘Natuur’, ‘Stilte’ en tot slot ‘Fietsen’. Onder de lijst van internationale winnaars kreeg één Nederlandse camping een award (Sport en Activiteiten): camping De Papillon uit Denekamp.

Lees meer: Campings bekend die...

Campings met het ultieme vakantiegevoel strijden om Awards

GENOMINEERDEN ‘CAMPINGEXPERIENCE OF THE YEAR’ BEKEND

CAMPINGEXPERIENCE OF THE YEAR

De genomineerden voor de ‘Camping Experience of the Year-awards zijn bekend. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. Kandidaten voor de prijs zijn díe campings, die de vakantieganger het ultieme vakantiegevoel bezorgen. Er zijn zes categorieën in het leven geroepen: ‘Wellness-Spa’, ‘Sport’ en Activiteiten’, ‘Culinair’, ‘Natuur’, ‘Stilte’ en tot slot ‘Fietsen’. Tijdens de Caravana in Leeuwarden (18 t/m 23 januari 2018) wordt elke dag een winnende camping per categorie bekend gemaakt.

Lees meer: Campings met het...

Innovaties op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

E Trailer winnaar Start Up Contest Kampeer Caravanjaarbeurs JaarbeursSmartphone steeds belangrijker tijdens kamperen

Kamperen is vooral: genieten in de natuur. De één doet dat lekker spartaans, met een gasbrandertje voor de tent en de ander drukt op een knop voor een vers espressootje in z'n caravan. Maar ook de smartphone wordt steeds belangrijker. Dat kun je zien tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 11-15 oktober 2017.

Lees meer: Innovaties op de...

Run op last minute vakanties in eigen land

We blijken massaal Nederland te willen ontdekken dat blijkt uit een stijging van het aantal binnenlandse vakanties.

De zoek- en boekingscijfers van Voordeeluitjes.nl laten een flinke stijging zien als het gaat om vakanties in Nederland. 40% wil binnen nu en twee weken vertrekken. Met name onze kuststreek blijkt een zeer populaire regio. Van de provincies blijft Gelderland het meest populair gevolgd door Overijssel en Drenthe.

Lees meer: Run op last minute...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden