FF weg in Nederland

De leukste dagjes weg en vakanties in Nederland

 

Nationaal Camping- en Glampingonderzoek 2018: sexgeluiden uit de tent naast je niet gewenst

BUREN BEPALEN VAKANTIEPLEZIER OP DE CAMPING

De medekampeerders, en met name de buren, zijn een grote factor voor het slagen van een vakantie op de camping.

Nederlanders willen tegenwoordig de vergelijkbare luxe van thuis ín of bij een campingaccommodatieDit blijkt uit het Nationaal Camping- en Glampingonderzoek 2018, in opdracht van Vacanceselect. Hieraan deden bijna achthonderd respondenten mee en dit werd uitgevoerd door marktonderzoekbureau Markteffect. Zo’n 55% van de onderzochte Nederlanders beoordeelt het contact met de medecampingbewoners als zeer positief en zegt gedurende het verblijf spontaan vriendschappen te sluiten. Tegelijkertijd zijn de medekampeerders soms reden tot klagen. 64% van de respondenten heeft namelijk soms last van lawaai van de buren of hun kinderen, omdat deze het té gezellig hebben met elkaar. Ook de meegereisde hond is zo af en toe een te grote stoorzender (38%).

Lees meer: Nationaal Camping- en...

Nederlander het liefst op zomervakantie in eigen land

Nederlanders gaan het liefst op zomervakantie in eigen land, blijkt uit onderzoek van HotelSpecials en BungalowSpecials.

Men boekt graag een hotelletje in het centrum van Maastricht of een huisje aan het Zeeuwse strand. De Belgische toerist gaat daarentegen wel graag de grens over tijdens de zomervakantie. Onze oosterburen grijpen in de zomerperiode graag de kans om uit te waaien aan de Nederlandse kust.
In het onderzoek is gekeken naar het zoekgedrag van de Nederlandse, Duitse en Belgische toerist voor de maanden juli en augustus.

Lees meer: Nederlander het liefst...

Meimaand breekt naast warmterecord ook record op last minute hotelovernachtingen!

Friesland lift mee op vermelding Lonely Planet en Culturele Hoofdstad Leeuwarden

Lochem/Amstelveen - Het warme weer in de maand mei wakkerde bij veel Nederlanders het vakantiegevoel aan. De populaire website Voordeeluitjes.nl, waar hotelarrangementen worden verkocht, constateert een stijging van 21 procent in het aantal last minute hotelboekingen in mei 2018 ten opzichte van 2017.

Lees meer: Meimaand breekt naast...

Flower Power in de polder en Wierewaaien aan zee!

Op Woensdag  20 juni, de langste dag van het jaar organiseert het IVN, instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, afdeling De Zeeuwse Delta, een kleurrijk en spetterend arrangement waarbij alle zintuigen aan bod komen en zoals je van het IVN mag verwachten beleving hoog in het vaandel staat. Genieten van geuren, kleuren en smaken van zoet tot zilt. Het dagprogramma bestaat uit een bezoek aan een biologische natuurboerderij met eigengebakken lunch en een wierenexcursie met een afsluitende proeverij.

Lees meer: Flower Power in de...

CampZone de gezelligste gamevakantie voor het hele gezin

Kamperen, gamen, outdoor activiteiten, optredens en vooral veel gezelligheid voor het hele gezin tijdens CampZone

 Campzone 2018De grootste outdoor game vakantie in Nederland!
27 juli tot en met 6 augustus 2018 – Kronenberg

CampZone is het grootste outdoor gaming evenement, waarbij 11 dagen lang ruim 2500 mensen bij elkaar komen om een onvergetelijke vakantie te beleven. Wie denkt dat er tijdens CampZone alleen mannen de gehele dag naar een beeldscherm turen heeft het mis! CampZone wordt traditiegetrouw bezocht door jong en oud, man en vrouw; mensen die graag een videogame spelen, maar bovenal van gezelligheid houden. Naast gamecompetities worden er veel andere activiteiten georganiseerd, zoals een bingo, casino, verschillende teamsporten, een bordspelavond, cosplay competitie en diverse live optredens.

Lees meer: CampZone de gezelligste...

EEN LUSTRUM VOOR DE ZEELANDPAS


 

ZeelandpasOp 1 maart 2018 gaat het nieuwe pasjaar voor de ZeelandPas van start en is de pas weer voor toeristen en inwoners verkrijgbaar bij de VVV-Inspiratiepunten en andere deelnemende verkooppunten. Het aanbod van de ZeelandPas is dit jaar uitgebreid met een aantal mooie nieuwe acties, daarnaast zijn de  gemeenten Middelburg en Vlissingen aangesloten. De pas geeft meer dan € 1.000,- voordeel bij ruim 300 Zeeuwse belevingen, waaronder vele grote Zeeuwse dagattracties en musea.

Lees meer: EEN LUSTRUM VOOR DE...

Kampeer & Outdoor focust zich op campers, kamperen en outdoor

Vernieuwde beurstitel Kampeer & Outdoor focust zich op campers, kamperen en outdoor

 Kampeerders, camperaars en liefhebbers van outdoor opgelet: Het beursconcept van Kampeer & Outdoor is opgefrist van a tot z. Het event werd voorheen in Gorinchem gehouden onder de naam Camper & Kampeer en in Hardenberg als Kampeer & Vrije Tijd. Met de nieuwe naam Kampeer & Outdoor (inclusief nieuwe huisstijl) en een vernieuwd exposantenveld focust het event zich niet alleen op campers en kamperen, maar ook outdoor wordt aan het event toegevoegd.

Lees meer: Kampeer & Outdoor...

VACANCESELECT ONTVANGT TOONAANGEVEND TRAVELIFE CERTIFICAAT

Pas acht  Nederlandse reisorganisatie sinds 2007 

Reisorganisatie Vacanceselect heeft het Travelife Certificaat ontvangen.

Sinds de oprichting van deze Europese duurzaamheidstandaard, in 2007, zijn er nu slechts acht  Nederlandse organisaties uit de reiswereld die hiervoor in aanmerking zijn gekomen. Vacanceselect voldeed aan meer dan tweehonderd  criteria, alle gericht op zorg voor het milieu, die door een onafhankelijk expert zijn beoordeeld. Deze criteria zijn van toepassing op de interne organisatie, maar ook op het productassortiment, consumentencommunicatie en samenwerking met partners.

Lees meer: VACANCESELECT ONTVANGT...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden