FFWEGINNEDERLAND.NL

DIERENTUIN,PRETPARK,MUSEUM OF STRAND

 

GENOMINEERDEN ‘CAMPINGEXPERIENCE OF THE YEAR’ BEKEND

CAMPINGEXPERIENCE OF THE YEAR

De genomineerden voor de ‘Camping Experience of the Year-awards zijn bekend. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. Kandidaten voor de prijs zijn díe campings, die de vakantieganger het ultieme vakantiegevoel bezorgen. Er zijn zes categorieën in het leven geroepen: ‘Wellness-Spa’, ‘Sport’ en Activiteiten’, ‘Culinair’, ‘Natuur’, ‘Stilte’ en tot slot ‘Fietsen’. Tijdens de Caravana in Leeuwarden (18 t/m 23 januari 2018) wordt elke dag een winnende camping per categorie bekend gemaakt.

Lees meer: Campings met het...

E Trailer winnaar Start Up Contest Kampeer Caravanjaarbeurs JaarbeursSmartphone steeds belangrijker tijdens kamperen

Kamperen is vooral: genieten in de natuur. De één doet dat lekker spartaans, met een gasbrandertje voor de tent en de ander drukt op een knop voor een vers espressootje in z'n caravan. Maar ook de smartphone wordt steeds belangrijker. Dat kun je zien tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 11-15 oktober 2017.

Lees meer: Innovaties op de...

We blijken massaal Nederland te willen ontdekken dat blijkt uit een stijging van het aantal binnenlandse vakanties.

De zoek- en boekingscijfers van Voordeeluitjes.nl laten een flinke stijging zien als het gaat om vakanties in Nederland. 40% wil binnen nu en twee weken vertrekken. Met name onze kuststreek blijkt een zeer populaire regio. Van de provincies blijft Gelderland het meest populair gevolgd door Overijssel en Drenthe.

Lees meer: Run op last minute...

 “Ga maar liever niet op vakantie”

Koffers gepakt, auto volgeladen. Heerlijk een paar weken op vakantie. Nog een laatste rondje door het huis. De vaatwasser leeg. Gas en lichten uit, ramen en deuren op slot… Check, check, dubbelcheck en dan met een goed gevoel op vakantie! Tot je een paar weken later heerlijk uitgerust thuiskomt en je hele huis overhoop is gehaald. Een inbraak! Jaarlijks overkomt dit zo’n 15.000 vakantiegangers. Moet je dan maar niet meer op vakantie gaan? Of had je het kunnen voorkomen?

Lees meer: 7 tips om inbrekers...

Na grote steden wordt nu ook in kleine gemeenten gekampeerd in eigen park

De Buurtcamping

Deze zomer worden maar liefst 18 parken in Nederland omgetoverd tot Buurtcamping. In een tijd waarin veel wordt gesproken over de kloven in onze samenleving, biedt De Buurtcamping een eenvoudige oplossing: alle mensen die de buurt rijk is ontmoeten elkaar tijdens een ontspannen vakantie in eigen park. Je groet elkaar, helpt elkaar en leert zo gemakkelijk nieuwe mensen kennen. En dit jaar kamperen buren niet alleen in de grote steden, want ook bewoners van plaatsen als Haulerwijk, Nieuwegein en Kampen maken hun eigen Buurtcamping.

Lees meer: De Buurtcamping...

VACANCESELECT INTRODUCEERT GLAMPINGVAKANTIE VOOR HONDEN

GlampingvoorhondenNatuurlijk gunt vrijwel iedere hondenbezitter zijn trouwe viervoeter nét zo’n glamping vakantie als voor zichzelf. Maar juist die buitenlandse vakantie is vaak een probleem. Want wat doe je met je Pluto, Snoopy, Fikkie of Boris? Naar de opvang? Of toch meenemen naar de camping? Maar is de hond daar dan welkom? En voelt hij zich op zijn gemak? Speciaal voor hondenbezitters die houden van luxe kamperen presenteren Vacanceselect en zusterbedrijf Selectcamp, als enigen in Europa, de Cottage Exclusive Dog. Een luxe onderkomen voor gezin én hond.

Lees meer: Nieuw in Europa: luxe...

Vechtdal Overijssel krijgt in Nieuwleusen de eerste camperplaats in Nederland met wellness faciliteiten.

Camperplaats VechtdalDe camperplaats is gelegen in het mooie Vechtdal op de grens van het idyllische Reestdal en is een initiatief van Janny Dekens in samenwerking met provincie Overijssel. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van haar in vervulling. Op vrijdag 24 maart vindt de officiële opening plaats door Ank Bijleveld, commissaris van de Koning, in besloten kring van genodigden.

Lees meer: ‘Camperplaats Vechtdal’...

RUIM 300 ZEEUWSE BELEVINGEN MET KORTING

 VVV ZeelandOp 1 maart gaat het nieuwe pasjaar voor de ZeelandPas van start en zal de pas weer voor toeristen en inwoners verkrijgbaar zijn bij de VVV-Inspiratiepunten en andere deelnemende verkooppunten. Het aanbod van de ZeelandPas is dit jaar uitgebreid met een aantal mooie nieuwe acties, daarnaast is de gemeente Hulst aangesloten als nieuwe partner. De pas geeft meer dan € 500,- voordeel bij ruim 300 Zeeuwse belevingen, waaronder alle grote Zeeuwse dagattracties en musea.

Lees meer: NIEUWE ZEELANDPAS VANAF...

instagram

Naar de website van de Julianatoren


 


 

Uw bericht hier

Wilt u uw pretpark, dierentuin, museum of een evenement op deze website hebben?

Mail dan uw persberichten naar nieuws@ffweginnederland.nl

Plaatsing op www.ffweginnederland.nl is gratis lees onze voorwaarden