Afscheidstour Heino in de Effenaar

Afscheidstour Heino in de Effenaar

De voorbereidingen zijn in gang, de grote dag komt er aan: in december 2018 viert Heino, een van de grootste en meest succesvolle zangers uit Duitsland zijn 80ste verjaardag.

Afscheidstour Heino in de EffenaarDit hoogtepunt wordt onder andere gevierd met een afscheidstour in het voorjaar van 2019. Op 8 maart 2019 staat de Duitse volksheld in de Effenaar in Eindhoven. De kaartverkoop start op vrijdag 16 maart, om 10.00 uur.
Momenteel zit Heino in de studio en werkt de zanger aan zijn afscheidsalbum. De nu nog 79-jarige barst van energie: ‘’Ik wil mijn fans laten weten dat ik blij ben met het nieuwe studiomateriaal. De nieuwe nummers klinken fantastisch en enkele liedjes zullen zeker live gespeeld worden.

Tijdens de afscheidstour komen nummers uit de gehele carrière van de zanger voorbij. Van Duitse Schlager en volksliederen, tot partyhits en rocknummers van de samenwerkingen met o.a. Rammstein en Die Toten Hosen, en natuurlijk muziek van het nieuwe album.

{module google}

Met meer dan 1.000 liedjes, die Heino sinds zijn podiumdebuut in 1965 heeft opgenomen, bij elkaar meer dan 50 miljoen verkochte platen en wereldwijd uitverkochte concerten, behoort de zanger tot de meest succesvolle en meest productieve muzikanten uit Duitsland.

Kaarten voor Afscheidstour Heino gaan op vrijdag 16 maart in de verkoop.

Een ticket kost 30 euro in de voorverkoop, exclusief 3.50 servicekosten. Een ticket aan de kassa kost 35 euro. Tickets zijn hier verkrijgbaar: https://www.ticketmaster.nl/event/218437

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *