Beurtvaart naar Amsterdam.

Op zaterdag 14 april vaart fietsboot “de Eemlijn”, in samenwerking met “de IJ-lijn” van de stichting MOVE uit Amsterdam, een zogenaamde beurtvaart van Amersfoort naar Amsterdam.

Gezien het grote succes van de vorige keer wordt ook dit jaar deze unieke vaart weer eenmalig aangeboden. De vaart start om 10 uur aan de Grote Koppel in Amersfoort bij de aanlegplaats van de fietsboot. Aan boord van de Eemlijn krijgt u twee keer wat te drinken en een stuk gebak. De fietsboot vaart naar Huizen. Onderweg zal de boot niet stoppen op de haar bekende op- en afstapplaatsen langs de Eem.

In Huizen stapt u over op het schip de Stortemelk.

Aan boord van de Stortemelk krijgt u een lunch aangeboden. Terwijl wordt doorgevaren naar Amsterdam. Ook nu wordt u nog tweemaal iets te drinken aangeboden.

Omstreeks 17:30 uur komt u aan bij steiger 14 achter het Centraal Station te Amsterdam.

Gedurende de vaart tussen Amersfoort en Amsterdam zult u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de bezienswaardigheden langs de route.

Deze tocht kunt u meemaken voor een bedrag van € 37,50. Wilt u mee? Dan kunt u zich aanmelden via de website: www.sega-amsterdam.nl/beurtvaart

Er kunnen 50 mensen mee met deze beurtvaart.

U moet wel zelf uw vervoer van Amsterdam naar Amersfoort regelen. Omdat de vaart stopt bij het Centraal Station is de terugreis per trein aan te bevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *