Boothstock Festival veelzijdige line-up en 5 keer Benny Rodrigues

Boothstock 2

Muziek van Kerri Chandler, Monika Kruse en Benny Rodrigues tijdens het Boothstock Festival in het Kralingse Bos

Boothstock 2Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages. Zo maken DJ Kerri Chandler, Riva Starr, Darius Syrossian en Monika Kruse hun opwachting. Ook voor gevestigde namen en veelbelovend talent uit de kweekvijver van de Maasstad, als Karim Soliman, Michel de Hey en Boris Ross is dit jaar genoeg plek. Benny Rodrigues – een van Nederlands meest geliefde en veelzijdige DJ’s – draait dit jaar voor het eerst op alle podia.

 

Benny Rodrigues draait 5 keer

{module google}

Vijf stages aan de Kralingse Plas

Ook dit jaar heeft ieder podium een volledig eigen identiteit. Zo draaien Joey Daniel en Nick Curly samen op het Housepodium, net als The Advent vs. Industrialyzer die hun primeur hebben op Boothstock. Bekende gezichten als Roog, Leroy Styles en Lucien Foort mogen niet ontbreken en Shermanology voegt zich hier als nieuwkomer bij. Zoals vanouds wordt de Hiphopstage weer gehost door één van Nederlands populairste Eclectische dj’s: DJ Irwan. Dit jaar maken onder andere Jayh, The Partysquad, DJ Dylyn en een Mystery Guest deel uit van zijn line-up.

BoothstockFood en Afterparty

Boothstock bezoekers kennen als geen ander het fijne vakantiegevoel dat het festival heeft. Behalve muziek hoort daar natuurlijk ook lekker eten bij! De kans is dan ook groot dat tijdens het switchen van area de festivalgangers blijven hangen bij een gezellige foodtruck voor een goede hap. Ook zijn er veel creatieve initiatieven te vinden in het bos. Hierdoor krijgt een groot, gevarieerd festival de charme van een klein, intiem evenement. Als de laatste klank op het festival geklonken heeft, kunnen diegene die er geen genoeg van krijgen door naar de Boothstock afterparty in Boathouse op het festivalterrein. De Early Bird tickets voor deze zevende editie zijn in recordtijd uitverkocht, maar de reguliere tickets zijn uiteraard nog verkrijgbaar!

Overige informatie:
Datum:                                zaterdag 9 juni 2018 van 13.00 tot 23.00 uur
Locatie:                Kralingse Bos 
Website:              www.boothstock.nl  | facebook.com/Boothstock

Ticketprijzen:     boothstock.nl/tickets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *