CampZone 2018 programma

CampZone 2018 programma bekend gemaakt 11 dagen vol gaming en  toffe outdoor activiteiten

    campzone-retro-banner1080.jpg

Het grootse outdoor gaming evenement van Nederland!
27 juli tot en met 6 augustus 2018 – Kronenberg
Kaarten nu verkrijgbaar

Laat jij je PC of gameconsole met tegenzin thuis als je op vakantie gaat? Dat is niet nodig tijdens CampZone, dat plaatsvindt van 27 juli tot en met 6 augustus in Kronenberg. Tijdens dit evenement kun je jouw favoriete games samen met je (nieuwe) vrienden en tegen elkaar spelen, maar er is meer! Het vakantiepark van CampZone biedt ook cosplay competities, allerlei outdoor activiteiten, gezellige kampvuren en meer. Met het uitgebreide programma dat CampZone heeft samengesteld hoeft niemand zich te vervelen!

CampZone onthult een uitgebreid programma met games en veel andere activiteiten. Natuurlijk mogen de populairste games van het moment niet ontbreken, zo kun je onder andere Fortnite, HearthStone, PlayerUnknown’s Battlegrounds, League of Legends, Rocket League en Overwatch spelen, maar ook Guitar Hero, Mario Tennis, Super Smash Bros. Melee en Formula 1.

{module google}

Nieuw bij CampZone is een activiteit waar deelnemers in games van verschillende genres een beste score of tijd neerzetten. Op de laatste CampZone-dag wordt onthuld wie zich de beste allround gamer van het toernooi mag noemen. Er zal gespeeld worden op gaming PC’s, retroconsoles en arcadekasten die door het Nationaal Videogame Museum beschikbaar zijn gesteld. Naast gamen kunnen de voeten van de vloer tijdens de gezellige Zeroes party, kun je je in een opgeblazen bol hijsen voor een potje bubble soccer, aan de slag met real life Duck Hunt en nog veel meer.

    Campzone programma 1.JPG    Campzone programma 2.JPG    Campzone programma 3.JPG  

CampZone bewijst dat kamperen en gaming een gouden combinatie zijn. Het is de ideale vakantie in eigen land voor vrienden of het hele gezin.

CampZone 2018

 Datum:

27 juli tot en met 6 augustus

 Locatie:    

Schorfvenweg 1, 5976 PJ Kronenberg

 Voorverkoopprijs:

Gehele event €269,00/midweek €137,00/eerste weekend plus openingsnacht €109,00/weekend €85,00/dagkaart €47,00

Kijk voor meer informatie, het programma en de kaartverkoop op www.campzone.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *