Carnaval / voorjaarsvakantie in het Nederlands Watermuseum

carnavals voorjaarsvakantie Nederlands Watermuseum

Plaats delict: Nederlands Watermuseum!

carnavals voorjaarsvakantie Nederlands WatermuseumIn de weekenden in februari en maart en de gehele voorjaarsvakantie (10 februari t/m 4 maart 2018) vinden in het Nederlands Watermuseum verschillende activiteiten voor kinderen plaats.
Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen samen met hun begeleider(s) het mysterie van de dode museumvis Guppie oplossen: welke museummedewerker heeft iets in het aquarium laten vallen?

De verdachten zijn de kok, de schoonmaakster, de technische man en de labmedewerker. De kinderen nemen een monster van het aquariumwater en gaan dit als ware detectives onderzoeken. Zo leren ze dat water vervuild kan zijn en er verschillende manieren zijn om dat te onderzoeken. Wie lost dit Watermysterie op?

Wanneer: Tijdens de gehele voorjaarsvakantie 10 februari t/m 4 maart

Hoe laat: Dagelijks tussen 11.15 en 16.00 uur Wanneer: In de weekenden van 3 en 4 februari, 10 en 11 maart, 17 en 18 maart, 24 en 25 maart Hoe laat: zaterdag tussen 13.15 en 16.00 uur en zondag tussen 11.15 en 16.00 uur Duur: ongeveer 30 minuten Voor wie: kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun begeleider(s) Kosten: € 1,50 plus een geldig entreebewijs

Uiteraard kunnen alle kinderen ook dagelijks tussen 11.15 en 16.00 uur weer shampoo maken in de Shampoofabriek. € 1,50 plus de entree van het museum.

{module google}

Profiel Het Nederlands Watermuseum is een uniek doe-museum over alle aspecten van zoetwater in het dagelijks leven. Een bezoek is voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring. Het Nederlands Watermuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur en is te vinden aan de Zijpendaalseweg 26-28 te Arnhem. Tijdens schoolvakanties is het museum ook op maandag open en voor de kinderen is er nog een leuke activiteit in het Waterlab. Meer informatie over het museum en een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op www.watermuseum.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *