Demi Lovato op 19 juni voor extra concert naar AFAS Live

Demi Lovato

Door overweldigende vraag naar tickets voegt Demi Lovato in europa extra shows toe aan haar Tell Me You Love Me Tour.

Demi LovatoNadat de show van Demi Lovato op 18 juni vorige maand binnen enkele minuten uitverkocht, kondigt de Amerikaanse popster Demi Lovato vandaag een extra show aan in AFAS Live in Amsterdam. Demi’s Tell Me You Love Me Tour strijkt daarmee ook op 19 juni in Amsterdam neer. De kaartverkoop voor dit extra concert start aanstaande vrijdag, 16 maart, om 10 uur via Ticketmaster.

 

Eigenlijk is popster niet de juiste omschrijving voor de 25 jarige Demetria Devonne – a.k.a. Demi-  Lovato.

Al jaren houdt ze zich bezig met zingen, songwriting, acteren, schrijven en is ze sociaal actief op het gebied van feminisme, de LHBTQ gemeenschap en mentale gezondheid. Daarnaast is ze een social mediafenomeen met 145 miljoen volgers over de hele wereld.

Demi’s lanverwachte vijfde studioalbum “Confident” kwam uit in 2015. Binnen enkele uren na release stond de eerste single Cool For The Summer in 37 landen op nummer 1 in iTunes in. Iets dat ook gebeurde met haar album “DEMI” uit 2013, in maar liefst 50 landen. Met dit album tourde ze tweemaal over de wereld, met de Neon Lights tour, en de Demi World Tour. Intussen heeft ze met haar boek Staying Strong: 365 Days a Year uit 2013, een New York Times best-seller gechreven.

Als gevolg van haar jarenlange inzet voor bewustwording rond LHBTQ-kwesties, ontving Lovato in 2016 de GLAAD’s Vanguard-prijs. Daarnaast blijft ze een wereldwijde pleitbezorger voor geestelijke gezondheidszorg en werd in 2017 geëerd door het Semel Institute for Neuroscience and Human Behavior aan de UCLA, met de Artistic Award for Courage voor haar werk in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast werd ze ook in 2017 door Global Citizen benoemd als de officiële ambassadeur van de organisatie voor geestelijke gezondheid, met een speciale focus op kwetsbare gemeenschappen over de hele wereld.

{module google}

Begin 2017 wordt Lovato gecast als stem van Smurfin in de animatefilm ‘Smurfs: The Lost Village.’
Later dat jaar, in juli brengt ze haar dubbel platina single Sorry Not Sorry uit, wat een voorbode is van haar nieuwe, zesde, studioalbum “Tell Me You Love Me” dat is september 2017 het levenslicht ziet en over de gehele wereld in charts op nummer 1 binnenkomt.
De hit Sorry Not Sorry heeft inmiddels meer dan 500 miljoen streams, kwam tot #1 in de viral charts, en de videoclip verzamelde meer dan 310 miljoen views sinds release.

Voor het grote publiek is Demi Lovato wellicht het meest bekend van haar hit uit de populaire animatie film Frozen, let It Go, en van haar huidige hit met Luis Fonsi, Échame La Culpa, die op elk radiostation in Nederland te horen is. Maar over de jaren heen scoorde ze een ongelofelijke rij hits als Heart Attack, Cool for the Summer, Confident, No promise en Instruction

Demi Lovato trad ooit één keer eerder op in Nederland, in 2014 verzorgde zij het voorprogramma van Enrique Iglesias in de Ziggo Dome In Amsterdam. In 2018 is ze zelf de hoofdact tijdens haar Tell Me You Love Me Tour, en dat zal voor veel Lovatics, zoals de Demi Lovato fans zichzelf noemen, het wachten meer dan waard zijn.

Qmusic presents

Demi Lovato – Tell Me You Love Me Tour

Maandag 18 juni 2018 | AFAS Live, Amsterdam (Uitverkocht)
Dinsdag 19 juni 2018 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 | Entree: €37 (excl sk)

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/demilovato.
De kaartverkoop voor het extra concert start vrijdag 16 maart om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *