Die Flippers en Frans Bauer headliners Schlagersymphonica 2018.

Schlagersymphonica 2018

Op zaterdag 10 november  komt het all-in schlagermeezingfeest RTV Oost Schlagersymphonica terug naar Vliegveld Twenthe met Die Flippers en Frans Bauer.

Schlagersymphonica 2018Kaartverkoop gaat vandaag van start.
In mei zijn er 1000 all-in tickets beschikbaar voor de Vroege Vogel voor slechts 25,-  (Entree, bier, fris, wijn en snack.) Dit jaar is het ook inclusief snack. Natuurlijk zijn er ook weer vrienden- en viptafels  beschikbaar.

Unieke Frans Bauer-show.
Frans Bauer zingt zowel Nederlands als Duits. Misschien is het niet bij iedereen bekend, maar Frans had in de jaren ’90 ook een grote carrière in Duitsland met Schlagerproducer Uwe Busse. Busse produceerde alle hits voor Die Flippers en ook de hits van Klubbb 3 komen van zijn hand.

{module google}

Speciaal voor SchlagerSymphonica zingt Frans Bauer ook zijn schlagerhits.

Hélène Fischer, Heino en Die Flippers
Uit de bezoekersenquête blijkt, dat Hélène Fischer, Heino en Die Flippers hoog op het wensenlijstje staan. Dit jaar zal ‘Die orginale Stimme’ Olaf der Flipper zal alle grote Flippers hits zingen.

Die Flippers verkocht in totaal 24 gouden en 5 platina platen en is daarmee de meest succesvolle Duitse schlagerband aller tijden. Bekende hits zijn o. a. Weine nicht, kleine Eva, Sha la la I love you, Die rote Sonne von Barbados en recenter Der kleine Floh in meinem Herzen, Ein Herz aus Shokolade en Hundertmal.

Natuurlijk zullen de hits van Hélène Fischer en Heino niet ontbreken.

Die Flippers, Frans Bauer en vele andere artiesten treden op onder leiding van het SchlagerSymphonica Showorkest. De presentatie doet Marga Bult; zij zal ook zingen bij RTV Oost Schlagersymphonica. 2018.

Ook dit jaar zijn onze partners: RTV Oost, Ruhrgold, Makro, Kaak Event Rent, Vliegveld Twenthe, Stageware, Idea-Online, PGT Geluidstechniek, Bolk Transport, Riwald Recycling en Marquette Detachering.

Tickets en info: www.schlagersymphonica.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *