Dieren verkennen voor het eerst de grote savanne op Safari Resort Beekse Bergen

Giraffen verkennen de grote savanne van Safari Resort Beekse Bergen

 De dieren op Safari Resort Beekse Bergen ontdekken deze week voor het eerst de grote ‘Serengeti’ savanne. Giraffen, zebra’s, gnoes, waterbokken, struisvogels en dromedarissen bevolken sinds deze week de nieuwe savanne.

Giraffen verkennen de grote savanne van Safari Resort Beekse Bergen

Zo kunnen ze alvast wennen aan hun nieuwe verblijf en de mooie grote vlakte in het resort en zorgen ze letterlijk voor volop levendigheid voor de lodges op het Safari Resort.
De vlaktes werden deze week voor het eerst geopend voor verschillende dieren op het Safari Resort. Martin van Hees, Zoölogisch Manager van Beekse Bergen: “Voor de dieren is het prettig om volledig geacclimatiseerd te zijn als de eerste gasten gaan arriveren. De waterbokken, zebra’s, gnoes, struisvogels, giraffen en dromedarissen verkenden vol enthousiasme hun nieuwe verblijf.”

Veiligheid
Gasten op het Safari Resort hebben vanuit hun lodge vrij uitzicht op de savanne en de dieren die hierop leven. Door een ingenieuze natuurlijke afscheiding in de grond met daarin verzonken stevige hekconstructies, kunnen de gasten ongehinderd op de savanne kijken, maar is de veiligheid gegarandeerd.
Overige dieren
In de komende periode gaan ook de neushoorns, leeuwen, zeboes, antilopen en wattoesirunderen de verschillende savannes en bosgebieden op het Safari Resort bewonen, met dezelfde en aanvullende veiligheidsvoorzieningen.

 

Vanaf april 2018 kunnen gasten in Safari Resort Beekse Bergen letterlijk tussen de meest bijzondere wilde dieren overnachten.

Vanuit de lodges, safaritenten en boomhutten kunnen gasten genieten van een spectaculair uitzicht over de ruime savannes en bosgebieden. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk op www.beeksebergen.nl/safari-resort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *