George Ezra op 30 oktober 2018 naar AFAS Live, Amsterdam

George Ezra op 30 oktober 2018 naar AFAS Live Amsterdam

Grootste show voor Britse zanger George Ezra in Nederland tot nu toe

George Ezra op 30 oktober 2018 naar AFAS Live Amsterdam

George Ezra staat op dinsdag 30 oktober in AFAS Live, Amsterdam. Het is voor de singer-songwriter de eerste keer dat hij zo’n grote eigen show speelt in Nederland na eerdere optredens in Paradiso, Melkweg en De Oosterpoort. George Ezra brak in 2014 door in Nederland met de hitsingle Budapest, binnenkort verschijnt zijn tweede album, Staying At Tamara’s. De kaartverkoop start volgende week vrijdag 16 maart om 10:00 uur.

George Ezra scoorde in 2014 wereldwijd een enorme hit met de single Budapest

De uit Engeland afkomstige George Ezra scoorde in 2014 wereldwijd een enorme hit met de single Budapest van zijn debuutalbum Wanted On Voyage.De single was dat jaar de meest gedraaide track op de Nederlandse radio. De zanger valt op door z’n unieke stem, die doordrenkt lijkt te zijn van whiskey en sigaren. Inmiddels zijn Paradise, Pretty Shiny People en Hold My Girl van zijn nieuwe album Staying At Tamara’s, dat op 23 maart verschijnt, uit. George Ezra lanceerde in februari van dit jaar ook de podcast George Ezra & Friends, waarin Ed Sheeran en Rag’n’Bone Man de eerste gasten waren.

{module google}

Uitverkochte Paradiso
Naast zijn optreden in AFAS Live staat George Ezra op 10 april 2018 ook met een al uitverkochte show in Paradiso, Amsterdam. Ook speelt hij een festivalshow tijdens het festival Tuckerville op 1 september 2018 in Enschede. Vorig jaar stond de zanger nog op Best Kept Secret.

Ticketinfo
Kaarten voor de show van George Ezra kosten €38,50 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via georgeezralive.nl. De kaartverkoop start volgende week vrijdag 16 maart om 10:00 uur.

George Ezra
Dinsdag 30 oktober 2018
AFAS Live, Amsterdam
Tickets €38,50 (incl. servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten), vanaf volgende week vrijdag 16 maart om 10:00 uur verkrijgbaar via georgeezralive.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *