Geruchten: mogelijke acts op Best Kept secret

Best Kept Secret

Vooralsnog zijn er nog geen optredens bekend voor Best Kept Secret. Toch zijn er aand e hand van tourdata van artiesten wat mogelijke kanshebbers te noemen. Met Arctic Monkeys, The National en LCD Soundsystem had Best Kept Secret afgelopen editie een zeer solide lijst aan headliners staan. Voor 2019 is het festival een wek naar voren verschoeven in verband met het Pinkpop weekend. Het festival begint dus op 31 mei. Wat zal Best Kept Secret ons it jaar brengen? Hier zijn de mogelijke headliners.

The Cure

The Cure is onlangs aangekondigd voor Rock Werchter. De band gaat op tour tijdens Best Kept Secret. Hoewel ze nog niet zijn geboekt, voor zover bekend is natuurlijk. Voor hetzelfde geld moet de band een keuze maken tussen Pinkpop en Best Kept Secret.

Lana Del Rey

Lana del Rey geeft op 22 juni een show in het Malahide Castle in Dublin. Hier komt het vermoeden vandaan dat zij een Europese tour zal geven en dat ze haar Summertime Sandness naar Pinkpop of Best Kept Secret brengt. Zal het echt gebeuren? Time will tell!  ” “All I wanna do is get high by the beach.” Dat moet op Best Kept Secret opzich prima kunnen.

Florence + The Machine


Florence + the Machine swas afgelopen seizen al bij enkele festivals te vinden en bracht tevens een nieuw album uit: High as Hope. Op 25 maart staat Florence + the Machine in Ahoy en eind juni staat de band geboekt op Rock Werchter. Zullen ze een tussenstop hebben bij Best Kept Secret?

Bon Iver

Bon Iver werd is al aangekondigd als headliner van het Deense NorthSide Festival en het Noorse Bergenfest. Dat Bon Iver deze zomer dus in in Europa te vinden is, is dus een feit. De vraag is alleen af hij nog een festival in Nederland zal meepakken.

Foals

Foals heeft vorig besloten om een zomertje vrij te nemen. In dit jaartje hebben ze gewerkt aan een nieuwe album, die nog onder constructie is, mede vanwege het vertrek van bassist Walter Gervers, Echter, staan nu alweer de eerste festivals op de planning. Foals zal in ieder geval de volgende zomer te vinden zijn bij Rock Am Ring en Rock Im Park. Twee festivals die qua data heel dicht bij Best KEpt Secret liggen. Zal Foals de weken ervoor eventjes in Nederland vertoeven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *