Het Programma van Oerol 2018!

Waar we allemaal op hebben gewacht…

Het Programma van Oerol 2018!

1 mei is een belangrijke datum, niet omdat het de Dag van de Arbeid is, maar omdat dan het programma van Oerol op de website staat! Jawel, inclusief blokkenschema’s en speeltijden! Trommel je Oerol vrienden en familie op, schenk een glas Juttersbitter in, sla de agenda’s open en plannen maar!

Waar we je nu vast mee kunnen verrassen is op welke beats jij straks staat te springen op de Westerkeyn en wat je op de Betonning gaat beleven!

{module google in text}

Bekijk hier het muzikale programma van de Westerkeyn!

Programma Betonning

Ook met festivalterrein de Betonning pakken we uit! Taal en verhaal spelen dit jaar een belangrijke rol en dat zie je terug in de programmering.

Van een Virutal Reality lab tot verhalenvertellers uit de boxring, van Bab’s woordsalon tot Eilandproza. In dit uitgebreide en vermakelijke programma zijn veel cross-overs te vinden tussen de verschilende kunstvormen.

Zoals elk jaar is er tussen 19:00 en 21:00 uur een muzikale hoofdact en een afterparty!

Wist je dat…

  • de Betonning dé plek is om je kids mee naartoe te nemen.

Klik hier voor het programma!

Helden hier melden!

Drankverspreidingsofficier, tapkoningen, schenkprinsessen, afbouwgoeroes, balieninja’s, informatietovenaars en varia-magiërs, campinghosts, artiestenbegeleiders, kaartverkoopjedi’s en andere enthousiastelingen of highfive masters.

 

De aanmeldingen stromen al binnen want je kunt je weer aanmelden als vrijwilliger! Ook dit jaar zijn er weer talloze leuke functies voor, tijdens en na het festival te vervullen.

Lees op de Vrijwilligerspagina wat het betekent om Oerol op deze manier mee te maken en wat je kunt verwachten.

Elk jaar werken er wel 1000 vrijwilligers bij Oerol, het is dus niet alleen leerzaam, leuk maar ook nog eens super gezellig!

NB: de opbouwperiode zit inmiddels al helemaal vol. Dus wees er snel bij!

Aanmelden

Wil je alvast up-to-date blijven voor het volgende jaar? Ga dan naar onze pagina over Oerol 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *