Jacqueline Govaert naar Bevrijdingsfestival Brabant

Bevrijdingsfestival Brabant

 Naast MY BABY en Fresku komt Jacqueline Govaert, Orgel Vreten, Young Gun Silver Fox, Andy Frasco en Ferocious Dog naar Bevrijdingsfestival Brabant 2018. 

Bevrijdingsfestival BrabantZe mag dan al enkele jaren in Haarlem wonen, Jacqueline Govaert blijft toch een beetje ‘van Brabant’. Ze leefde en studeerde in Tilburg en brak door met haar band Krezip toen ze op de Rockacademie zat. The rest is history. Krezip werd één van de grootste pop/rock bands uit Nederland en kende een succesvolle carrière voordat de groep stopte in 2009 en Jacqueline solo verder ging. Op Bevrijdingsfestival Brabant opent de voormalig Krezip frontvrouw het festival met een bijzonder optreden op de Mainstage. “Wij zijn trots en blij om met Jacqueline de vrijheid te mogen vieren”, aldus de festivalorganisatie.

{module google}

Ook op de Mainstage van Bevrijdingsfestival Brabant 2018:

  • Met een unieke combinatie van twee stokoude Hammond orgels en een ritmesectie laat Orgel Vreten zien dat orgel muziek wel degelijk sexy kan zijn. Samenspel, ritmische gevechten, maar vooral heel veel swingen! Tijdens de orgelgevechten worden je ogen getrakteerd op een visueel spektakel.
  • Bij de muziek van Young Gun Silver Fox waan je je als luisteraar compleet in het Los Angeles van de jaren 70, met een frisse zeebries in de haren langs de Pacifische kust.
  • Geef Andy Frasco een piano, een knallende backingband plus een podium en een vonkenregen aan muzikaliteit komt op je af.
  • Ferocious Dog staat altijd garant voor een feestje! Naast invloeden uit de Keltische hoek voel en hoor je de energie van reggae en ska terug in hun muziek.  De bevlogenheid en passie spat er bij Ferocious Dog van af.  
  • Ambassadeur van de Vrijheid MY BABY sluit dit jaar de mainstage van Bevrijdingsfestival Brabant af. Met een denderende slotshow sleurt MY BABY je mee in hun muziek, op een psychedelische reis door ruimte en tijd, waarbij ze je hypnotiseren met hun inheemse klanken.

De Eindhovense Fresku vind je deze editie niet als rapper maar als spreker op Bevrijdingsfestival Brabant. Fresku trapt  af met een Vrijheidscollege waarin hij maatschappelijke thema’s op prikkelende wijze aan de kaak stelt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *