Kampeer & Outdoor focust zich op campers, kamperen en outdoor

Vernieuwde beurstitel Kampeer & Outdoor focust zich op campers, kamperen en outdoor

 Kampeerders, camperaars en liefhebbers van outdoor opgelet: Het beursconcept van Kampeer & Outdoor is opgefrist van a tot z. Het event werd voorheen in Gorinchem gehouden onder de naam Camper & Kampeer en in Hardenberg als Kampeer & Vrije Tijd. Met de nieuwe naam Kampeer & Outdoor (inclusief nieuwe huisstijl) en een vernieuwd exposantenveld focust het event zich niet alleen op campers en kamperen, maar ook outdoor wordt aan het event toegevoegd.

Denk aan: backpacking en hiking. Kampeer & Outdoor is op 9, 10 en 11 februari te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem en op 23, 24 en 25 februari in Evenementenhal Hardenberg.

Kampeer & Outdoor wil alles bieden op het gebied van kamperen en buitenleven. “Of je nu op reis gaat met een camper, met een rugzak en een tent de wildernis in, of met het gezin op de camping staat. Dit moet het event zijn waar ‘de buitenmens’ niet omheen kan. Zowel de onervaren ‘travel rookie’ als de doorgewinterde kampeerder, backpacker of outdoor-liefhebber moet op dit event z’n hart ophalen”, zegt organisator Joanne Hoogeveen.

{module google}

Voorheen werd het driedaagse evenement georganiseerd onder de naam Camper & Kampeer en Kampeer & Vrije Tijd, maar het concept was aan vernieuwing toe. Met Kampeer & Outdoor hoopt de organisatie ook een jongere en nieuwe doelgroep aan te spreken. Om het event zo compleet mogelijk te maken, zijn er naast vele standhouders ook activiteiten te doen. “Er zijn demonstraties, presentaties, workshops en activiteiten. Hierdoor is het niet alleen kijken, maar vooral ook doen en beleven”, aldus Hoogeveen.

Kampeer & Outdoor in Gorinchem is op 9, 10 en 11 februari te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Twee weken later strijkt het driedaagse evenement neer in Hardenberg op 23, 24 en 25 februari. De openingstijden zijn hetzelfde als in Gorinchem: 10.00 tot 17.00 uur. Voor beide edities zijn toegangskaarten zowel online als aan de kassa te koop. De tickets zijn online te bestellen vanaf 4 euro. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Meer informatie: www.kampeer-en-outdoor.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *