MILOW EN SUZANNE VEGA OP NIGHT OF THE PROMS 2018

Night of the Proms heeft zojuist de eerste namen bekendgemaakt voor de editie van 2018.

Belgische singer-songwriter Milow en Amerikaanse zangeres Suzanne Vega zijn de eerste artiesten die op de affiche van het jaarlijks terugkerende muziekfestival prijken. Onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche zullen zij hun bekendste hits vertolken. Night of the Proms vindt plaats in Rotterdam Ahoy op zaterdag 17 november 2018. De kaartverkoop is reeds gestart via ticketmaster.nl.

{module google}
Belgische singer-songwriter Milow is sinds zijn internationale doorbraak tien jaar geleden niet meer weg te denken uit de popscene.

Met zijn cover van ‘Ayo Technology’ gooide hij hoge ogen en sindsdien blijft Milow de hitlijsten bestormen met nummers als ‘You And Me’, ‘Little In The Middle’ en ‘Howling At The Moon’. De getalenteerde Leuvenaar schrijft zijn eigen hits, verzorgt zijn eigen producties en won tussen 2007 en 2012 12 MIA’s; een zeer gewilde Vlaamse muziekprijs. Deze muzikale duizendpoot zit nooit stil: met een Europese tour in de planning, is óók nieuwe muziek in aantocht.

Suzanne Vega brak 33 jaar geleden door met grote hit ‘Marlene on the Wall’ en is sindsdien bekend bij het grote publiek. Vorig jaar was het dertig jaar geleden dat ‘Solitude Standing’, het album waarmee Suzanne naam en faam maakte, uitkwam. Met wereldhits als ‘Luka’ en ‘Tom’s Diner’ bereikte de Amerikaanse binnen no time de koppositie van veel internationale hitlijsten. Haar unieke stemgeluid en prachtige teksten laten niemand onberoerd, en leverden haar maar liefst 7 Grammy-nominaties op.

 

Radio 10 presenteert
Night Of The Proms
Zaterdag 17 november 2018 | Ahoy, Rotterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: €39, €43, €49, €54 en €59 (excl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: www.notp.com/nederland.
De kaartverkoop verloopt via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Over Night of the Proms
Night of the Proms is een muziekspektakel met optredens van artiesten uit uiteenlopende genres, vermengd met klassieke muziek. Het concept is internationaal bekroond met een Emmy Award, een Goldene Kamera en een Live Entertainment Award. Het evenement werd door meer dan 10 miljoen bezoekers bijgewoond in Europa en de Verenigde Staten. Sinds 1991 keert het evenement jaarlijks terug in Rotterdam Ahoy.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *