PROGRAMMA Healthy Fest 2018 BEKENDGEMAAKT!

Healthy Fest

Healthy Fest 2018, 8 tot en met 10 juni 2018 | Center Parcs De Eemhof, Zeewolde

Healthy Fest, het meest sportieve en gezonde festival van Nederland, maakt vandaag een groot aantal trainers, voedingsdeskundigen, chefs en coaches bekend en presenteert een programma met ruim honderd onderdelen op het gebied van sport, mind en food. Het festival liet eerder al weten dat sportman Arie Boomsma zich verbonden heeft aan Healthy Fest 2018. Nu sluiten onder andere Jet van Nieuwkerk, Nigel van der Horst, Lars Schuijling, Richard de Leth en Kasper van der Meulen zich ook aan bij dit sportieve festival. Het belooft een weekend vol sport, ontspanning, inspiratie en gezelligheid te worden!

Healthy Fest bestaat uit een viertal pijlers: sport, mind, food en friends.

Met de pijler sport halen deelnemers hun hart op met de trainingen van Les Mills en wordt het zweten tijdens de workouts van Lars Schuijling, Train the Trainers, Piloxing, Urban Bootcamp, BodyBoxx, Gym3 en Jumping Fitness. Ook swingt men erop los tijdens een grote Zumba workout. Aan inspiratie en ontspanning geen gebrek; ze liften hun mind met Kasper van der Meulen, er worden lezingen en workshops gegeven door FITGIRLS.NL en Bart Heijting. Spreker Wouter de Jong laat zien hoe we mentaal fit worden. Er is een breed scala aan meditatie- en yogasessies, gegeven door Thirza van de Hoef en Afke Reijenga.

Ook de pijler food is goed vertegenwoordigd. Naast een ruim aanbod aan lekker eten en een ontbijt door chef Nigel van der Horst, steken deelnemers zelf de handen uit de mouwen tijdens een workshop van Jet van Nieuwkerk. Voedingsdeskundigen Richard de Leth en I am a Foodie delen hun inzichten tijdens een lezing. Daarnaast zijn er tal van nieuwe activiteiten die de deelnemers kunnen ontdekken, zoals een Mindful Run, Floatfit, Aerial Yoga en kun je meedoen aan een mini triatlon onder leiding van Marcel Gierman. Het programma is nog niet helemaal vol, de organisatie houdt rekening met de nieuwste trends die een mooie aanvullingen zijn voor het programma.

Het ieder jaar groeiend evenement Healthy Fest is dé plek om nieuwe sporten uit te proberen en alle trends op het gebied van sport, mind en food te ontdekken. Een heel weekend met je vrienden waarbij je uit een line-up van workouts, trainingen, lezingen, workshops, ontspanningssessies en challenges onder leiding van professionals je eigen programma samenstelt, uiteraard in combinatie met heerlijk eten!

Healthy Fest 2018
Datum: 8 t/m 10 juni 2018
Locatie: Center Parcs De Eemhof, Zeewolde
Verkoopprijs: vanaf € 229,- per persoon

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.healthyfest.nl. Let op: Komt u met de auto? Bekijk dan eerst de mogelijkheden en parkeertarieven in Zeewolde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *