Queen-liefhebbers opgelet! Vandaag start voorverkoop Bohemian Rhapsody

Queen

Een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek nogmaals ervaren in het beste beeld en geluid van dit moment?

Op 1 november vertoont Kinepolis de film BOHEMIAN RHAPSODY; een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. De voorverkoop start vandaag. 72 jaar zou hij geworden zijn, als hij niet op 45-jarige leeftijd gestorven was aan AIDS. Freddie Mercury, een van de populairste rockartiesten aller tijden, verdient het volgens regisseur Bryan Singer om nog eens in de spotlight te staan.

Revolutionair geluid
In zijn filmografisch eerbetoon BOHEMIAN RHAPSODY volg je zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. De rollen worden vertolkt door o.a. Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander en Mike Myers.

{module google in text}

Legendarisch optreden
In de speelfilm zien we ook Queen’s succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. En dat allemaal vanuit de comfortabele bioscoopstoelen van Kinepolis. Boek nu de beste plaatsen!

Praktische info:

  • Vertoning film: 1 november 2018
  • Speelduur: ca. 135 min.
  • Tickets zijn hier verkrijgbaar (reguliere ticketprijs)

Te zien in: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Oss, Rotterdam, Schagen, Utrecht en Zoetermeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *