SPELLENSPEKTAKEL 2017 het grootste spellenevenement van Nederland

SPELLENSPEKTAKEL 2017 Eindhoven

De 24e editie van het SPELLENSPEKTAKEL, het grootste spellenevenement van Nederland
11 en 12 november | Beursgebouw Eindhoven

SPELLENSPEKTAKEL 2017 EindhovenTerwijl de zomer nog in volle gang is, maakt het Beursgebouw Eindhoven zich langzaam klaar voor alweer de 24e editie van het grootste spellenevenement van Nederland: het Spellenspektakel! Jong en oud dompelen zich tijdens deze tweedaagse beurs onder in honderden spellen.

Op het Spellenspektakel zijn de nieuwste bordspellen te vinden, worden de laatste kaart-, miniatuur-, en gezelschapsspellen gepresenteerd, kun je deelnemen aan verschillende spelletjestoernooien en workshops en kunnen kinderen hun plezier niet op bij het speciaal ingerichte Kinderplein. Voor vintageliefhebbers zijn er tal van tweedehands spelletjes. Kortom: het Spellenspektakel is een vermakelijk uitje voor iedereen! 

    SS2.jpg

Met het oog op de koude winterdagen is het Spellenspektakel de perfecte gelegenheid om de spelletjeskast uit te breiden. Je kunt hier namelijk spellen uitproberen die nog niet in de winkel liggen, de laatste uitbreidingen van je favoriete spel kopen en demonstraties van de nieuwste spellen bijwonen. Wil je nóg beter worden in dat ene geweldige spel? Vele uitgevers uit binnen- en buitenland geven uitleg en tips om jouw tegenstanders te slim af te zijn en ook tijdens de kampioenschappen kun je de tactieken van jouw favoriete speler bewonderen. Voor diegenen die niet kunnen wachten met spelen, worden er verschillende toernooien georganiseerd. Op het speciaal ingerichte Kinderplein met spellen op maat voor kinderen en mega-Jenga kunnen kinderen zich optimaal vermaken onder professionele begeleiding. De eerste 5.000 bezoekers ontvangen bij binnenkomst een speciaal Spellenspektakel spel, wees er dus snel bij!

SPELLENSPEKTAKEL 2017

Datum:

11 en 12 november 2017

Openingstijden:

10:00 – 18:00 uur

Locatie:

Beursgebouw Eindhoven

Voorverkoopprijs:

€10,50 voor volwassenen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar
Kinderen tot 4 jaar gratis toegang
Spellenspektakel biedt ook speciale gezinstickets
en passe-partouts aan.

                   
    
De tot nu toe bevestigde uitgevers die spelletjesfanaten de nieuwste spellen gaan laten zien zijn: 999 Games, The Game Master, Asmodee, White Goblin Games, Smart Games en Game Brewer. Kijk voor meer informatie, het programma, de kaartverkoop en de deelnemende uitgevers, spellen en kampioenen die de komende tijd gefaseerd bekend worden gemaakt op www.Spellenspektakel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *