Campings bekend die komende zomer garant staan voor ultiem vakantiegevoel

AWARDS UITGEREIKT AAN WINNAARS CAMPING EXPERIENCE OF THE YEAR

AWARDS UITGEREIKT AAN WINNAARS ‘CAMPING EXPERIENCE OF THE YEAR’

AWARDS UITGEREIKT AAN WINNAARS CAMPING EXPERIENCE OF THE YEARDe prijswinnaars van de ‘Camping Experience of the Year’-awards zijn bekend. Deze campings staan volgens een vakjury en publiek van Campingnavigator.com komende zomer garant voor een excellent vakantiegevoel. Deze prijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt tijdens kampeerbeurs Caravana in Leeuwarden. In totaal zijn er zes winnaars voor even zoveel categorieën: ‘Wellness-Spa’, ‘Sport’ en Activiteiten’, ‘Culinair’, ‘Natuur’, ‘Stilte’ en tot slot ‘Fietsen’. Onder de lijst van internationale winnaars kreeg één Nederlandse camping een award (Sport en Activiteiten): camping De Papillon uit Denekamp.

Robbert Jan Meerpoel, directeur Campingnavigator.com: “Elk jaar stellen tiendduizenden kampeerders zich de vraag welke camping het best bij hun persoonlijke wensenlijstje past. Hoe vind je die? Er zijn zó veel campings. Kans is groot dat ze tijdens hun online zoektocht door de bomen het bos niet meer zien. Via Campingnavigator.com wijzen wij komende zomer weer velen de weg richting de ideale kampeerlocatie. De ‘Camping Experience of the Year’-awards zijn een extra hulpmiddel deze droomcampings zichtbaar te maken. Wij zijn ontzettend blij met de keuze van de winnaars. Stuk voor stuk voldoen deze campings aan álle voorwaarden om komende zomer de vakantieganger in optimale vakantiesfeer onder te dompelen.” De uitslag is tot stand gekomen via de reviews op Campingnavigator.com en via een vakjury van campingconsulenten, waarvan de leden elk jaar in totaal vele honderden campings bezoeken.

{module google}

De award winnende campings per categorie:

• Wellness Spa:
Camping Vidor (Italië)
• Sport en Activiteiten:
De Papillon (Nederland)
• Culinair:
Bellamare (Italië)
• Natuur:
Camping Bled (Slovenië)
• Stilte:
Camping Eifelidyll (Duitsland)
• Fietsen:
Donaupark Tulln (Oostenrijk)

Over Campingnavigator.com:
Campingnavigator.com, voorheen Kosmos Campingwijzer, bestaat in 2018 vijfendertig jaar en is toonaangevend op de Nederlandse kampeermarkt. Sinds de eerste papieren campinggids in 1983, is Campingnavigator uitgegroeid tot een Europees online platform met ruim 7.900 campings.

Campingnavigator verbindt kampeerders en campings bij het vinden van de ideale kampeerlocatie en accommodatie. Campings worden jaarlijks bezocht en geïnspecteerd door eigen Campingnavigators. Stuk voor stuk kampeerders in hart en nieren. Zij weten als geen ander wat een kampeerder drijft.

Over Caravana:
Van 18 tot en met 23 januari 2018 vindt voor de 58e keer de grootste kampeerbeurs van Nederland plaats: de Caravana. Jaarlijks reizen er ruim 45.000 bezoekers naar Leeuwarden om alvast in de kampeersfeer te komen. En dat is niet raar: naast kampeermiddelen en accessoires, vindt men op de Caravana ruim 200 campings die samen zestien verschillende bestemmingen vertegenwoordigen!

Fotobijschrift:
Onder de lijst van internationale winnaars viel één Nederlandse camping een award (Sport en Activiteiten) ten deel: camping De Papillon uit Denekamp. Hier op de foto de Nederlandse winnaars.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*