Vier het voorjaar op Dagblad van het Noorden LenteFair

Rokjesdag is geweest, zonnebrillen bepalen het straatbeeld en de fruitbomen in Frederiksoord staan in bloei.

Kortom: het is de hoogste tijd voor de LenteFair! Het voorjaarsevenement keert op 12 en 13 mei terug naar De Tuinen in Frederiksoord.

Van groene vingers tot de tomatencrèche en artiesten die buiten spelen, op de LenteFair is voor ieder wat wils. Jong en oud, woonliefhebber of foodie, fervent shopper of muziekfanaat. De LenteFair trekt jaarlijks zo’n 10.000 bezoekers met diverse achtergronden én voorkeuren. Zij komen samen op één van de mooiste voorjaarslocaties van Nederland. Honderden fruitbomen creëren de kaders en zo’n 140 specialisten geven de LenteFair een gezicht.

De LenteFair pakt uit met een reeks huismuzikanten, toffe workshops, veel “to-do’s” voor de kinderen en theater. Nieuw dit jaar is het Pop-up Wonen&Co veld, met volop wooninspiratie, de nieuwste trends en fijne accessoires voor binnen en buiten. Uiteraard zetten we de moeders ook weer flink in het zonnetje.  Dit jaar boek je een Moederdagbrunch in de tipi van Puur!Beleven of ga je samen met mama aan de slag tijdens een Bloomon Workshop. Al deze ingrediënten maken de LenteFair tot de populairste buitenfair van het Noorden.

{module google}

Openingstijden

Zaterdag  12 mei + zondag 13 mei: 10.00 – 17.00 uur

Dagblad van het Noorden LenteFair

Locatie: De Tuinen, Frederiksoord

Entree: € 7,50 p.p . (tot 12 jaar gratis)

Voldoende parkeerruimte – honden toegestaan mits aangelijnd

www.dvhnlentefair.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *